Rohkema info nägemiseks:

ARIGATO SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1971; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARIGATO SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

ARIGATO SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1971 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Arigato Spordiklubi põhitegevus 2023 aastal oli jätkuvalt spordirajatiste ja -vahendite kasutamise teenuse ostuamine aadressil Rannamõisa tee 3, Tallinn.

Perioodil 01.01.2023-31.12.2023 tegutses Arigato Spordiklubi ühes asukohas ning osutas Arigato Spordiklubi kaubamärgi all spordiklubi teenust.

Arigato Spordiklubi on Eesti turul tegutsev täisteenust pakkuv premium spordiklubi, mis pakub täisvarustuses kvaliteetsete jõusaaliseadmetega varustatud jõusaaliteenust, rühma- ja personaaltreeninguid, s.h. siseratta- ja taipoksi treeninguid nii noortele kui täiskasvanutele. Ainukese spordiklubina Eestis pakub Arigato ka populaarset HotYoga treeningut. Arigato spordiklubi on hinnatud oma hea asukoha, mugava parkimise, kvaliteetse jõusaalivarustuse ning kõrgetasemelise ning personaalse klienditeeninduse poolest.

Ettevõtte 2023 aasta eesmärkideks oli kasvatada kliendibaasi COVID eelse perioodi tasemele, hoida pikaajalisi ja lojaalseid liikmeid ning arendada olemasolevaid teenuseid. COVID aegsete piirangute leevendamise tulemusel õnnestus 2023 aastale seatud eesmärke täita ning suurendada kliendibaasi COVID eelsele tasemele. Kasvav kliendibaas võimaldas edasi arendada ka teenuseid, lisandus erinevaid rühmatreeninguid ning treeningvõimalusi. Pikaaegsete lojaalsete klientide hoidmiseks loodi püsikliendi programm.

2023 aasta tulemusi mõjutas kõrge inflatsioon ning energiakulude järsk tõus. Kliendibaasi kasvatamise huvides ei õnnestunud ettevõttel tõsta teenuse hinda, küll aga on see plaanis järgmisel majandusaastal.

Müügitulu 2023 aastal küündis 693 585 euroni euroni ning tööjõukulu oli tööjõukulu 170370 euroni.

Ettevõtte 2024 aasta eesmärkideks on: 1. Teostada sanitaarremont spordiklubi duširuumides 2. Rakendada jõusaaliseadmetele treeningsüsteem 3. Kasvatada kliendibaasi

ARIGATO SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.