Rohkema info nägemiseks:

LOOMELEND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 203; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOOMELEND MTÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LendTeater on loodud 2014.aastal. LendTeatri looja on Airé Pajur ning teatri loomisest saadik on LendTeatri arengu eesotsas Margus Möll. Tänu Elva COOP´ile on meil oma teatrimaja ja see annab meile võimaluse aastas välja tuua  7-10 uuslavastust. Repertuaaris on maailmaklassikat, välismaist nüüdisdramaturgiat, Eesti klassikat, Eesti uuemat dramaturgiat ja ka omaloomingut – on draamasid, komöödiaid, krimilugusid ja ka estraadilavastusi. Lavastusi on täiskasvanutele ning lastele.

LendTeatri saal mahutab ca 80 külastajat ja lavaks on meil black-box mõõtmetega 4,5 x 5,5 m. Igal etendusel on meil avatud ka teatrikohvik, kus pakuvad oma küpsetisi Elva parimad kondiitrid.

Aastas annab LendTeater 100-120 etendust. Pooled nendest oma majas Elvas ja ülejäänud erinevates mängukohtades üle Eesti. LendTeater on oma loomingut tutvustanud Fääri saartel, Leedus, Saksamaal ja Rootsis.

LendTeatri ruume on võimalus rentida erinevateks sündmusteks, töötubadeks, koolitusteks, seminarideks.

TULEVIKUPLAANID

Peaasi, et on inimesed, kellega koos on hea midagi uut luua. Püüame leida rahvusvahelisi koostöövõimalusi, sest väga põnev on näha, kuidas ja mida mujal maailmas etenduskunstide valdkonnas luuakse.
Igal aastal toob LendTeater erinevate projektide kaudu välja lavastusi koostöös professionaalsete lavastajate ja/või näitlejatega, et arendada koostöövõimalusi ja meeskonna arengut.

LendTeater pole lihtsalt teater, vaid eluviis – see annab elule mõtte!

tutvu mängukavaga!

LOOMELEND MTÜ kontaktid

LOOMELEND MTÜ tegevusaruanne 2022

LendTeatri tegevus 2022.a. 2022.a. algus oli taas koroona- ja karantiinirohke, kuid siiski saime väikese koosseisuga proove teha ning märtsis tuli välja lavastus „ÜHESUGUNE ÕNN” (pidi tegelikult valmima 2020.a. kevadel). Saime seda mängida 10 korda. I poolaastal saime etendusi anda suhteliselt vähe, sest endiselt olid koroonapiirangud – mängisime 23 etendust. I poolaastal tegime koostööd Teater Nuutrumiga - aitasime ette valmistada suvelavastust „Kiri kodukandist”, mille Andra Teede kirjutas elvalastelt kogutud mälestuste põhjal. Olime abiks mälestuste kogumisel, lava ehitamisel,

Dropdown

kõik artiklid

SUVEÖÖ UNENÄGU

Proovid käivad juba ammu – Tartumaa Tervisespordikeskus on suvelavastuse ootel, publikust ja meist rääkimata! 🙂 Piletid on müügil PILETIKESKUSES ja tasub need k
lendteater.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.