Rohkema info nägemiseks:

ÜHTSUSE KESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskendume sisemisele arengule ja teadvuse tõstmisele, aidates inimestel vabaneda piirangutest ning saavutada parem tervis, rikkus, suhted ja üldine heaolu, kõik kooskõlas Universumi arenguga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kuldne Ajastu Eesti, varasemalt tuntud kui Ühtsuse Keskus, on Eesti ametlik esindaja rahvusvahelises liikumises \"Golden Age Movement,\" mis põhineb valgustunud õpetajate Sri Amma ja Sri Bhagavani juhendamisel. Alates 2012. aastast oleme Tallinnas asuv transformatsiooni- ja meditatsioonikeskus, mis on pühendunud inimeste sisemise arengu, õnne ning heaolu edendamisele.

Meie meeskond koosneb erinevatest inimestest, kes on kogenud elus kannatusi ja raskusi, mille lahendamine ei tulnud traditsiooniliste meetodite, raamatute, positiivse mõtlemise, motivatsiooni või probleemide ignoreerimise abil. Iga meeskonnaliige on tänu Golden Age liikumisele läbinud nii sisemise kui ka välise transformatsiooni. See inspireerib meid jagama võimalust elada kõrges teadvuse seisundis kõikidega, kes soovivad astuda sammu uude ajastusse kooskõlas Universumi arenguga.

Meie keskmes on võimsad \"protsessid,\" mis aitavad osalejatel tõsta oma teadvuse taset ja kogeda virgumist – laienenud teadvuse seisundit, mis võimaldab olla oma sisemaailmast teadlik. Me nimetame Golden Age liikumise üritusi \"protsessideks,\" sest kõrge energia võimaldab edastatavatel teadmistel vabastada osalejaid sügaval alateadvuses. Iga sisemine vabanemine peegeldub automaatselt välises maailmas parema tervise, rikkuse juurdevoolu ja tervenenud suhetena.

Me usume, et vaimne areng väljendub loomuliku rõõmu ja sisemise vabadusena, mis ei sõltu välisest situatsioonist ega saavutustest. Laienenud teadvuse seisund võimaldab näha iseennast ja elus toimuvat kõrgemalt tasemelt ning lahendada elu väljakutseid efektiivsemalt, viies ellu soovitu.

Meie protsessid aitavad tervendada iseennast, parandada perekonnasuhteid, luua rikkust ja saavutada edu nii isiklikus kui ka professionaalses elus.

Kui soovid avastada sügavamat rahulolu, vaikust ja rõõmu ning astuda teekonnale sisemise arengu ja teadvuse tõstmise suunas, siis võta meiega ühendust. Oleme siin, et jagada võimalust elada kõrgemas teadvuse seisundis ja kogeda elu täiel rinnal kooskõlas Universumi arenguga.

Võta meiega ühendust ja leiame ka sinu murele lahenduse!

info@kae.ee
+372 505 9297
+372 510 0463

ÜHTSUSE KESKUS MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Kuldne Ajastu Eesti muutis mu elu. Kogesin sügavat rahu ja rõõmu.

- Kert K.

Tõeliselt inspireeriv keskus, mis aitab suurendada teadvuse taset.

- Anna-Liisa P.

Nende koolitused on parim koht eneseavastuseks ja positiivsete muutuste loomiseks.

ÜHTSUSE KESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Ühtsuse Keskus on organisatsioon, mille südameasjaks on aidata inimestel leida oma tee õnnelikuma ja tervema eluni. Meie missiooniks on hoolida ümbritsevatest inimestest ja leida probleemidele lahendusi. Meie strateegia selle saavutamiseks põhineb eneseteadlikkuse tõstmisel ja toimetulekuoskuste arendamisel, mis aitab kaasa elukvaliteedi parandamisele. Me usume, et tehes inimestega koostööd, suudame leida parimad võimalikud lahendused nende heaolu saavutamiseks.Ühingu tegevuse eesmärgid on mitmekesised. Meie eesmärgid hõlmavad inimese isiksuse kasvu ja vaimset arengut, inimese

Dropdown

kõik artiklid

Äri kasvusuunad ja strateegiad

Äri maailm on kiiresti muutumas ja edukad ettevõtted on need, kes rakendavad teadlikku äriloomist ja juhtimist. See artikkel uurib, kuidas teadlikkus äris võib
ssb.ee
Äri maailm on kiiresti muutumas ja edukad ettevõtted on need, kes rakendavad teadlikku äriloomist ja juhtimist. See artikkel uurib, kuidas teadlikkus äris võib viia kasvu ja edu ning millised on peamised kasvusuunad ja strateegiad, mida ettevõtjad peaksid kaaluma. Teadlik äriloomine ja juhtimine tähendavad äriprotsesside ja otsuste tegemist teadlikult, võttes arvesse laiemat konteksti ja pikaajalisi eesmärke. See hõlmab teadlikkust ettevõtte väärtustest, eetikast, sotsiaalsest vastutusest ja keskkonnamõjudest. See ei piirdu ainult finantsiliste tulemustega, vaid võtab arvesse ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.