Rohkema info nägemiseks:

FORTISSIMO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 146; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FORTISSIMO MTÜ kohta arvamuslugu!"

FORTISSIMO MTÜ hetkeolukord

Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

SISSEJUHATUS

Arvestades seda et 2022. aasta oli MTÜ-l aktiivsem, kui kunagi varem, siis võtsime 2023. aastal küll veidi rahulikumalt, kuid sellegipoolest oli väga tegus aasta. Nüüd keskendusime taaskord MTÜ arendamisele ja inventari täiendamisele. Laiendasime tegevusvaldkondi ja lõime tugevama sideme MTÜ-ga Laatre Heaks ja Tsirguliina Rahvamajaga.

TEGEVUSED 2023

Aasta alguses soetasime Valga Vallavalitsuse kogukonnaprojekti toel inventari toitlustamiseks, millega saame nüüdsest kogukonnaüritustel toitlustust pakkuda.

Valga Vallavalitsuse kogukonnaprojekti „Keha kergendamine mugavaks!“ raames renditi välitualetid Sooru jaanipäevale (24.06.2023) ja

Tsirgufestile (29.07.2023); ning valmistati korduskasutatav kätepesujaam väliüritustel kasutamiseks.

21. aprill 2023 – korraldasime Tsirguliina pargi koristustalguid, mis toimusid Valga valla talgunädala raames.

Mai 2023 – viisime ellu Valga Vallavalitsuse kogukonnaprojekti, mille raames paigaldasime koostöös kogukonnaga Tsirguliina mänguväljaku ümber piirdeaia. See oli meie jaoks väga oluline projekt just kogemuse poolest, kuna nägime, et ükski heategu ei jää karistuseta. Vandalismi eest ei kaitse miski.

24. juuni 2023 – Sooru jaanipäeva kaaskorraldamine – Valga Vallavalitsuse kultuuriprojekti toel tagasime mitmete töötubade läbiviimise.

29. juuli 2023 – Tsirgufest 2023 kaaskorraldamine – Kohaliku omaalgatuse programmi projekti „Tsirgufest 2023“ raames viisime läbi järgmised tegevused: (cid:127) lasteala - batuudid, näomaalingud, meisterdamise töötoad, mullipidu; (cid:127) töötoad täiskasvanutele; (cid:127) õhtune tantsuõhtu kogukonnale ansambliga Klubi.

Kultuuripealinn Tartu2024 projektitaotluste ettevalmistamine koostöös MTÜ-ga Laatre heaks. Tegime kaks projektitaotlust: (cid:127) Mitmekultuurilisus rikastab maapiirkonda („Igaühes midagi on…“) – taotleja MTÜ Laatre Heaks, kaaskorraldajad MTÜ Fortissimo ja

Tsirguliina Rahvamaja (cid:127) Tsirgufest 2024 – taotleja MTÜ Fortissimo, kaaskorraldaja Tsirguliina Rahvamaja

Sügis 2023 – Valga Vallavalitsuse kogukonnaprojekt „Kogukond veab!“ – projekti raames soetati plastkaanega järelhaagis ning järgmise kogukonnaprojektiga pukklauad, laudlinad ja laternad, mida oleme kasutanud juba mitmetel piirkonna üritustel.

Sügis 2023 – Valga Vallavalitsuse kogukonnaprojekti raames soetasime pukklauad, laudlinad ja küünlalaternad.

Pakkusime mitmeid teenuseid mh omatulu teenimiseks (nt seminaridel esinemine, konsultatsioon projektitaotluste tegemisel, arengukavade koostamisel jne).

Läbiva tegevusena oleme jooksvalt täiendanud ja arendanud MTÜ veebilehte - https://sites.google.com/view/mtyfortissimo

KOKKUVÕTE

Ühingu võimekus on tegevusperioodil oluliselt tõusnud sel korral eelkõige tänu uuele inventarile, mille abil saame hõlpsamalt ja odavamalt

Tsirguliinas, aga laiemalt Tõlliste piirkonnas ja Valga vallas üritusi korraldada. Meile endalegi ootamatult sattusisime ka n-ö Tartu2024 virr-varri, mida hakkame nüüd 2024. aastal „pusima“. 2023. aastal toimus projektitaotluste koostamine ja ürituste ettevalmistus. Kui 2022. aastal aitasime

Laatre kogukonnal oma projektidega algust teha, siis 2023. aastal saime veidi kaasa aidata ja nõu anda Sooru kogukonnale. Oluliselt on aidatud kogukonda asjaajamises ja mitmete soovide ja tegevuste elluviimises.

FORTISSIMO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.