Rohkema info nägemiseks:

ETTEVÕTLUSTEATER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 260; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ETTEVÕTLUSTEATER MTÜ kohta arvamuslugu!"

ETTEVÕTLUSTEATER MTÜ hetkeolukord

Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtlusteater on uus, noortele sobiv ja kiiresti muutuvat keskkonda arvestav ettevõtluse ja ettevõtlikkuse õpetamise metoodika. Uudne lähenemine on välja töötatud Rakvere Ametikooli ja partnerite koostöös ajavahemikul 1.09.2012 – 15.02.2013. Pilootetenduse „Tark maja – tark äri“ teine etendus toimus 8. jaanuaril 2013 Rakvere Reaalgümnaasiumis, kuhu olid kogunenud maakonna koolide õpetajad ja õpilased ning haridustöötajad.

Ettevõtlusteater MTÜ meeskond koordineerib igal aastal märtsikuus Global Money Week läbiviimist Eestis koos partneritega, mille raames korraldatakse Minu Raha Päev. Rahvusvaheline rahanädal Global Money Week 2017 teemaga Learn. Save. Earn. toimus 27. märtsist 2. aprillini 2017. a.

GMW 2017 tähistamiseks Eestis korraldas Ettevõtlusteater MTÜ koostöös Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli, ASga Äripäev, Nordea Bank AB Eesti filiaali jt partneritega avalikud loengud Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolis esmaspäeval, 27. märtsil.

Loengu pidas ASst Äripäev tuntud investor ja kolumnist Investor Toomas andes ülevaate oma 15-aastasest investeerimiskogemusest analüüsides ebaõnnestumisi ning jagades kuulajatega eduelamusi. Kuulajate vahel loosis Investor Toomas välja Soome börsiguru Seppo Saario bestselleri „Kuidas ma investeerin börsiaktsiatesse”.

Päev jätkus Nordea Bank AB Eesti filiaali investeerimistoodete juhi Anton Skvortsovi ülevaatega investeerimisest Nordeas keskendudes nii inimeste isiklikele finantseesmärkidele kui optimaalsele finantsvarade jaotusele pikaajalisel investeerimisel. Kuulajatele pakkus enim huvi riigi toega investeerimine nn pensioni kolmandasse sambasse.

Sügisel jätkusid tegevused projekti „Noor ja ettevõtlik – ideed ellu” raames kahe nädala vältel Ukrainas Odessa lähistel kolmes erinevas koolis, vt lisa allpool.

Varasemad tegevused: 2014. aastal käivitus Hasartmängumaksu Nõukogu (HMN) projekt Ettevõtlusteatri metoodika ja Ettevõliku Kooli programmi ühine rakendamine - maksutarkuse lugu, mille tulemusel valmisid 2015. a. õppefilm Maksutarkus ja töölehed õpetajale ning õppijale.

2015. aastal toimus esimene Ettevõtlusteatrite festival, mille kohta leiab lisainfot Ettevõtlusteater MTÜ kodulehelt.

2016. aastal tähistas Ettevõtlusteater MTÜ iga-aastast rahanädalat Global Money Week läbiviimist Eestis koos partneritega, mille raames jagati parimatele võistlustööde esitajatele rahalised preemiad. Ühes kategoorias võidu saavutanud töö (lauamäng) trüki ja levitamise korraldas

Rahandusministeerium. Sügisel kutsus Ettevõtlusteater MTÜ kõiki (ettevõtlus)teatrihuvilisi osalema II Ettevõtlusteatrite festivalil. Seekordne festival toimus veebis ning julgustas noori ja nende juhendajaid katsetama loovuse ja innovatiivsusega nii ettevõtlikkuse, ettevõtluse kui ka tehnoloogia valdkonnas. Vastajad valisid oma lemmikus näiteringi väikeKaRakTer etenduse “Ühe kuuse lugu”.

2016. aasta detsembris jätkas Ettevõtlusteater MTÜ tegevusi projektis „Noor ja ettevõtlik – ideed ellu”, mida toetab Välisministeeriumi arengukoostöö- ja humanitaarabiprogramm ja tegevusi koordineerib Lääne-Viru maavalitsus. Projekt algas 2014. aastal ja kestab kuni oktoobri lõpuni 2017. Sisulised tegevused jätkuvad mõlemas riigis.

2017. aastal osaleti aktiivselt GMW võistluse korraldamisel ning viidi Saare valla kutsel läbi kahe valla noortega Ettevõtlusteatri tegemine.

2018. aastal tähistati traditsiooniliselt GMWd ja otsiti uusi tegevussuundi.

2019. aastal kaasati rohkelt osalejaid GMWle Ettevõtlusteater MTÜ sotsiaalmeedia kontol, kus igapäevaselt oli võimalik märtsi jooksul kommenteerida küsimusi. 2019. aastal jätkati Ettevõtlusteatri korraldamisega noortele. 25. juulil 2019. a. toimus Jõgevamaal Kääpa külas

Mustvee valla noortele mõeldud Ettevõtlusteatri päev. Koolitus toimus LEADER programmist rahastatud projekti raames.

2020. aastal mõjutas koroonaviiruse levik Ettevõtlusteater MTÜ tegevust. Eriolukorra kehtestamine 13.03.2020 tõi kaasa GMW 2020 tähistamisega seotud ürituste ära jäämise (konverents, Eesti Panga külastus).

2021. aastal toimus GMW tähistamine kasutades digitaalseid võimalusi viies läbi õpitube, loenguid ja raamatunäituse (lisainfo: https://globalmoneyweek.org/countries/149-estonia.html).

2022. aastal tähistas Ettevõtlusteater MTÜ GMW2022 rahanädalat traditsiooniliselt äriideede esitlemise konverentsiga Idee teoks, raamatunäituse, loengute ning õpitubadega.

2023. aastal tähistas Ettevõtlusteater MTÜ GMW2022 rahanädalat traditsiooniliselt äriideede esitlemise konverentsiga Idee teoks, raamatunäituse ja loengutega.

Ettevõtlusteater MTÜ tegeleb metoodika levitamise ja edasiarendamisega, vt koduleht www.ettevotlusteater.eu ja Facebook https://www.facebook.com/Ettevotlusteater.

ETTEVÕTLUSTEATER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.