Rohkema info nägemiseks:

METSAELU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta METSAELU MTÜ kohta arvamuslugu!"

METSAELU MTÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Metsaelu eesmärgiks on alates selle loomisest 2013. aastal kooli- ja lasteaiaõpilastele ja peredele maaelu, taluloomade ja –tööde, traditsioonide ja toidu kasvatamise vahetu tutvustamine. Seoses traditsiooniliste talumajapidamiste kadumise ja linnastumise suurenemisega on kadunud varem põlvkondade vahel püsinud järjepidevus traditsioonide edasiandmisel ja lastel puudub reaalne kontakt maaeluga ja tihti elementaarsed teadmised, kust ja kuidas toit tuleb jms. Alates 2017. aastast viib MTÜ Metsaelu koostöös SA Tartu Keskkonnahariduse

Keskusega läbi maaelu ja taluloomi tutvustavaid õppeprogramme, mille sihtrühmaks olid Tartu, Tartu valla, Ülenurme valla õpilased, nii Eesti,

Vene kui Tartu Rahvusvahelisest koolidest sh. erivajadustega õpilased. MTÜ Metsaelu on koostöös Tartu Keskkonnahariduse Keskusega loonud aktiivõppeprogrammi "Koduloomaprogramm", mille käigus saavad õpilased süsteemseid ja põhjalikke teadmisi loomade bioloogiast, eluviisist, pidamisest, kasutamisest. Kuna igast liigist loomi on vähe, neil on nimed ja nad on väga sõbralikud, saavad õpilased vahetu kontakti (puutumine, toitmine) loomaga, seeläbi suureneb neis hoolimine ja lugupidamine.

Lisaks juhendati ka mitmeid loodusõppeprogramme Tartu loodusmaja kalastuslaagrites. Koolides ja lasteaedades viidi läbi loovuse ja lastejooga huviringi. Korraldati H2O külastusmängu korraldamist.

2017. aasta märtsis esitati rahastustaotlus Tartumaa Arendusseltsile väliõppeklassi rajamiseks, mis rahuldati PRIA poolt ja ehitati valmis 2018.

aastal. Väliõppeklass annab võimaluse laiendamiseks nii erinevate tegevuste kui hooaegade osas. Toimub hoone täiendav renoveerimine, et luua paremad tingimused maaelu tutvustavate programmide, perepäevade, laagrite, seminaride jt ürituste korraldamiseks.

METSAELU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.