Rohkema info nägemiseks:

RANNAMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 363; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RANNAMAA MTÜ kohta arvamuslugu!"

RANNAMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 363 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Rannamaa on asutatud 21.03.2013. aastal.

Mittetulundusühing Rannamaa tegevuse eesmärgiks on poollooduslike koosluste - rannaniitude, loopealsete, ranna- ja puiskarjamaade säilitamine, taastamine ja ettevalmistamine kasutuselevõtuks kergetehnikat kasutades Saaremaal,

Muhumaal ja ümbritsevatel laidudel, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: 1. võsa, puitunud taimestiku ja puude kõrvaldamine uutelt ja juba kasutatavatelt aladelt; 2. pilliroo tõrje; 3. randade koristus prahist, sodist ja kaldaleuhutud rämpsust; 4. karjaaedade rajamine; 5. loomade hankimine alade karjatamiseks; 6. puisniitude ja rannaniitude niitmine; 7. talgute organiseerimine ja vabatahtlike tööde koordineerimine; 8. inimeste keskkonnateadlikkuse tõstmine läbi koolituste ja ürituste; 9. teabepäevade korraldamine; 10. kooliõpilaste ja kohalike seltsingute kaasamine.

2015. aastal taotles MTÜ rahastust erivahendite soetamiseks Ühtekuuluvusfondi meetmest "Kaitsealuste liikide ja elupaikade säilitamine ning taastamine". MTÜ sai rahastusotsuse ning projekt sai ellu viidud 2015. aasta lõpuks.

2016. aastal taotles MTÜ toetust KIK Keskkonnaprogrammist veiste soetamiseks ja paadislla rekonstrueerimiseks.

Veiste soetamist KIK ei toetanud. Paadisilla rekonstrueerimist terves mahus samuti KIK ei toetanud, kuid toetust saadi slipi ehitamiseks, mille MTÜ pidi ellu viima 2017.aastal. Ebasoodsate ilmastikuolude tõttu pikendati projekti abikõlblikkuse perioodi ja projekti tegevused lõpetatakse 2018. aastal.

MTÜ korraldas 6 ratsalaagrit koostöös Tika Taluga. Laagrid on mõeldud lastele, et õppida tundma ning hooldama hobuseid ja ratsavarustust, osaleda tallitöödel, omandada esmased hobuse juhtimisvõtted ja ratsutamise algteadmised.

2017. aastal taotles MTÜ rahastust kahele projektile Ühtekuuluvusfondi meetmest "Kaitsealuste liikide ja elupaikade säilitamine ning taastamine". MTÜ sai mõlemale projektile rahastusotsuse, mille raames on plaanis teostada taastamistööd, rajada karjaaiad, soetada poollooduslike koosluste hooldamiseks lihaveised, veemahuti, esilaadur, kogumisaiad, pallihaarats ja palliveohaagis.

MTÜ korraldas 2017. aastal 7 lastele mõeldud ratsalaagrit.

2018. aastal jätkas MTÜ projektide elluviimisega ning mõlemad projektid said edukalt elluviidud.

2019. - 2022. aastatel jätkas MTÜ oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist.

2023. aastal jätkab MTÜ oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist.

RANNAMAA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.