Rohkema info nägemiseks:

ERILINE LAPSEPÕLV MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 968; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ERILINE LAPSEPÕLV MTÜ kohta arvamuslugu!"

ERILINE LAPSEPÕLV MTÜ hetkeolukord

Juba 968 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ tegevus seisnes suvelaagri korraldamises eelkoolilastele juulis 2022. Esmakordselt korraldati laager koolilastele juunis. Selleks oli koostatud ürituste kava, läbimõeldud toitlustamine, tehtud päevakava. Igal päeval oli erinev teema ning ettenähtud tegevused sellel teemal.

Suvelaagristoimusid erinevad nii ruumisisesed, kui ka üritused õues.

Jaanuarist kuni aasta lõpuni jätkas tegevust laste arengukeskus „Eriline lapsepõlv” ruumides aadressil Laki rn 16 ning Punane tn 29a, mis pakub väikestele erivajadustega lastele rühma- ja individuaalseid tegevusi kuni 20 tundi nädalas. Keskuses käivad 1,5-13 aastased lapsed, kellega tegeldatakse järgmistes valdkondades: kõne arendamine, matemaatiliste oskuste kujundamine, käsitöö ja joonistamine, sensomotoorne areng, muusikateraapia, kunstiteraapia, logorütmika adaptiivne kehaline kasvatus jne. Individuaalselt saavad lapsed logopeedilist-, psühholoogilist- ja eripedagoogilist abi ning ABA teraapiat.

MTÜ liikmed osalesid online koolitustel ja konverentsidel ning osteti õppevahendeid ürituste läbiviimiseks.

Aasta jooksul korraldati seminarid lapsevanematele ning spetsialistidele erinevatel teemadel. Jätkas tegevust lastevanemate kool, kus toimuvad tasuta kohtumised spetsialistidega ning aruldatakse erivajadustega laste arengu ning käitumisteraapia küsimused. MTÜ liikmed olid kutsutud koolitama tugiisikuid Tallinna Perekeskuses ning linna õppe- ja rehabilitatsiooniasutustes.

Igapäevaselt aasta jooksul toimusid tasuta lastevanemate-, pedagoogide- ja spetsialistidenõustamised käitumise rakendusliku analüüsi teemadel.

MTÜ jätkas osutama lastehoiuteenuseid.

Kevadel ja sügisel toimus ABA baasteadmiste koolitus (40 tundi) spetsialistidele.

MTÜ sai majandustegevusteade numbri 232843. Augustis koolituskava «Rahvusvaheline käitumisanalüütik IBA» oli akrediteeritud

Rahvusvahelise Käitumise Analüüsi Organisatsiooni IBAO poolt.

Esimene koolitus algas sügisel ning toimub september 2022 - november 2023.

ERILINE LAPSEPÕLV MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.