Rohkema info nägemiseks:

NUTISPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 769; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NUTISPORT MTÜ kohta arvamuslugu!"

NUTISPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 769 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ühingu peaeesmärk on matemaatika omandamise lihtsustamine ja populariseerimine küm- nete tuhandete erinevatel tasemetel õpilaste ja täiskasvanute seas, suuresti heategevus- likkuse alusel hangitud vahendite ja paljuski vabatahtliku tööga. Oma eesmärkide saavuta- miseks püüab ühing viia ellu järgmisi tegevusi: • Online treeningute ja ühisõppe perioodiline läbiviimine põnevate meetoditega, et tuua matemaatikast huvitatute hulka veel rohkem erinevate tasemetega inimgruppe. Huvitavate arvutiprogrammide loomine, kus ülesannete lahendamisele lähenetakse uudse nurga alt.

• Mitme tasandi edukamate õpilaste piirkondlike ja vabariiklike finaalürituste ja -laagrite eeskujulikul tasemel korraldamine, vääriliste auhindadega.

• Jõuda hiljemalt aastaks 2024 rahvusvaheliste võistlusteni.

MTÜ tööd korraldas juhatus. Juhatus oli 3-liikmeline, kuhu kuulusid Kalev Põldsaar, Margus

Sõmer ja Mart Kiis. Juhatuse tööd juhtis juhatuse esimees Kalev Põldsaar.

• Viisime läbi Nuti-Mati matemaatika vabariikliku võistluse neli etappi. Võistles 11 500 õpilast ja täiskasvanut 99-st koolist ja 17-st tiimist.

• Toimus seitse online-piirkonnafinaali. Nutispordiga koostöös korraldasid finaale, kirjuta- sid diplomeid ja hankisid auhindu vabatahtliku töö tulemusena ka kohalike koolide õpetajad.

Nutisport kindlustas medalid kõikide piirkondade 11-le võistlusklassile.

• Korraldasime taas Eesti meistri- ja karikavõistluste finaalid ühises ruumis – Tartu

Tamme Gümnaasiumis.

• Taas oli kalendris ka Vabariiklik Rahvaspordipäev, mis toimus online, koolides. See üri- tus on mõeldud õpilastele, kel üldjuhul matemaatikas on madalamad tulemused.

• Nutisport-2 keskkond täienes paljude uute harjutustega ja võimalustega. Sel õppeaastal toimus seal töö peamiselt 1. klassiga siis kevadel-suvel jõudsime uueks õppeaastaks ette valmistada ka mitmeid harjutusi 2.-5. klassini.

• Ka e-kontrolltööde „linnaosa“ Nuti-Kati 2.-5. klassi e-kontrolltööd jõudsid koos oluliste täiustustega Nutisport-2 keskkonda.

• Nutisport propageeris taas keskkonda nii kontakteerumisel Eesti matemaatika- ja klas- siõpetajatega e-posti teel kui ka tutvustavate ettekannetega mitmes piirkonnas.

• Nutisport kaasas vabatahtlikke abilisi rohkem kui 80-st koolist, kes olid nõus korraldama treeninguid ja online võistlusi koolides, organiseerima transporti finaalvõistlustele, abistama finaalide korraldamisel, auhindade hankimisel ja nende kättetoimetamisel distantsõppel ol- nud võistlejatele. Samuti aidati aktiivselt kaasa Nutisport-2 testimisel.

Nuti-Mati matemaatika treeningute ja võistluste ladusaks kulgemiseks • oli tagatud peaaegu ööpäevaringne valmisolek treeningute, koolisiseste ja piirkondlike võistluste teenindamiseks – õpilaste, õpetajate, lastevanemate ning fännide küsimustele ja ettepanekutele vastamiseks, programmikoodi kiireks täiustamiseks, nõustamiseks; • tuli tähtajaliselt koostada, avada ja sulgeda võistlused Nutispordi Suurhallis, luua ja hoida töökorras jooksvaid edetabeleid, kontrollida ja disainida tulemuste protokolle.

Juhatuse liikmetele maksti programmeerimise ja organisatsioonilise töö eest kuni 30% töö- tasust, sest suure töömahu tõttu tekkis vajadus põhitöökohal koormust kohati kuni 0,3 ametikoha ulatuses vähendada. Võtsime tööle programmeerija koos abilisega.

Järgneval 2022/2023 majandusaastal on kavas jätkata aktiivselt samal tegevusalal. Peaees- märkideks on • Koostada Nutisport-2 keskkonda harjutusi ka 6.-9. klassile, jätkata tõlketöid, et luua võimalusi rahvusvaheliseks koostööks, esialgu Eesti Lahtiste Meistrivõistlustena 2024.

• kohandada nii online-võistlused kui ka finaalid olukorrale, kus kõik võistlused toimu- vad uues keskkonnas, • kohandada koos uute klasside lisandumisega Miksikesest omandatud vastavad „on- kontid“ Nutisport-2 keskkonnaga, täiustada neid ja luua uusi, • koostada ja avaldada Nutispordi võistlustulemuste arhiiv ning autahvel, • luua ka Nutisport-2 keskkonna õpetajaile paindlikumaid võimalusi kohalike võistluste

NUTISPORT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.