Rohkema info nägemiseks:

LAULULINNUHALDJAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1058; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAULULINNUHALDJAS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LAULULINNUHALDJAS MTÜ hetkeolukord

Juba 1058 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Laululinnuhaldjas eesmärkideks on eelkooliealiste laste muusikahariduse süvendatud arendamine ning noorte ja täiskasvanute muusikahariduse arendamine.

2022. aastal tegeles MTÜ peamiselt eelkooliealiste laste muusikaõpetusega.

2022. aastal toimusid tunnid WAF-koolis lastele alates 3 kuud kuni 7 aastat. Tunnid toimusid 1 kord nädalas kuni maikuuni.

MTÜ Laululinnuhaldjas võttis väiksemat tasu (50%) neilt lastelt, kelle perel madalam sissetulek või kui ühest perest käib vähemalt 2 last muusikaringis. Kolm last osales tundides tasuta.

Muusikatundide ettevalmistamiseks soetati erinevaid materjale (nt vaibad, kivid, kõlapulgad, kellukesed, trianglid, trummid, marakad, pallid, lõngad, materjalide kastid, kangad ja kostüümid) ning valmistati ka ise erinevaid rütmipille.

Perioodiliselt tutvustati lastevanematele laste muusikalist arengut, kasutatavaid pille ja võimalusi edaspidiseks koostööks.

Külli Lepland juhatuse liige

LAULULINNUHALDJAS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.