Rohkema info nägemiseks:

SILLAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 193; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SILLAD MTÜ kohta arvamuslugu!"

SILLAD MTÜ hetkeolukord

Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sillad MTÜ eesmärgiks on loometegevuse propageerimine ja levitamine, ürituste organiseerimine ja õppereiside korraldamine, samuti teiste loovharidust toetavate tegevuse tutvustamine. Veebiaadress sillad.eu

Sillad MTÜ 2022 üheks järjepidevaks põhitegevuseks oli XXII õpetajate üleriigilise teatrifestivali „Sillad“ korraldamine 8.aprillil 2022.

Viljandi V öötantsupeo korraldamine 7.05.2022. Lisaks osaleti Saaremaa tantsuüritusel mais 2022.Naisrühmade Oh ja Ah ning Tirkajad osalemine Eesti III naistetantsupeol Jõgeval juuni 2022.

Välisfestivali osaleti nii noorterühmadega kui täiskasvanutega (Soome juunis 2022; Tšehhi juuli 2022, Saksamaa august 2022).

MTÜ organiseerib ja rahastab erinevate rahastustaotluste abil tantsijate osavõttu rahvusvahelistel folkloorifestivalidel, et tutvustada Euroopale

Eesti kultuuri ja avardada tantsijate silmaringi läbi praktilise tegevuse koostöös teiste rahvustega.

Tantsurühmade tutvustavate videoklippide filmimine ja miksimine .

Tegevuse sihtgrupi kirjeldus ja eeldatav osalejate/kasusaajate arv: Õpetajate üleriigiline teatrifestival „Sillad“, mida korraldatakse Viljandis alates 1997 aastast ning mille sihtgrupiks on õpilased, õpetajad ja Viljandi teatrilembeline publik. Päevasest festivalist võttis osa 5 truppi koos 90 näitleva õpetajaga. Päevane teatrifestival (Sakala keskuses) on kohale meelitanud saalitäie publikut, umbes 350 pealtvaatajat. 2022. aastal toimus koroona tõttu 22. teatrifestival.

24. hooaega tegutseb Viljandis tantsugrupp Hebe, mis pakub tantsulist tegevust ligi 90le õpilasele Viljandi linnas. Hebe koondab nii Viljandi

Jakobsoni Kooli ja Viljandi Gümnaasiumi tantsijaid, kes on huvitatud erinevate tantsustiilidega tegelemisest.

Hebe tantsijad on esindanud Viljandi linna teistes maakondades esinemistel ja on osalenud igal aastal festivalil Koolitants. Hebe tantsijad on enamasti jõudnud festivali finaali ja viimati võideti 2018 aastal ka üks laureaadi tiitlitest.

Tegevuse täpne kirjeldus: Teatrifestivali korraldamine eeldab koos erinevate rahastustaotluste koostamisega ja vabatahtlike organiseerimisega 9 kuu pikkust organiseerimistööd. Teatrifestivalil osaleb kuni 19 teatritruppi ning ajakavaliselt tuleb see mahutada 2-le päevale, organiseerida omavahenditest toitlustamine ja majutamine ja rahastustaotustest saalide rentimine, meened, kingitused, turunduskulud jne. Kõik etendused võetakse videosse ja on järelevaatamiseks lingitud MTÜ kodulehel. Festivali hindab professionaalidest koosnev žürii, kelle töö tasustatakse. Festivali populaarsust arvestades toimub see Sakala keskuses. Festivali eelarve on 5100 eurot, millest linnapoolne projektitoetus võiks olla 900€ ja omaosalus on ca 1500€.

2022 on planeeritud erinevate rahvatantsurühmade osavõtt Jõgeva Naiste tantsupeost .

Viljandi õpilaste ja tantsivate Viljandi koolide õpetajate organiseeritud sõitmine erinevatele folkloorifestivalidele maksab keskmiselt 8000 - 9000€ tantsureisi kohta. Rahvatantsurühmade reiside organiseerimisele eelneb tavaliselt festivali organiseeriva riigi poolt saadetud kutse pingerea ja esinemiskogemusega väljavalitud esinejatele.

Reisi ilmestab suhteliselt kõrge omaosalustasu, mis küündib kohati kuni 70 protsendini reisi üldisest maksumusest.

Reiside korraldamine nõuab suurt professionaalsust erinevate ametkondadega suhtlemisel rahastustaotluste ja toetuste koostamiseks ja haldamiseks. Lisaks reisikorraldamisele on vajalik pikaajaline asjaajamine vastu võtva riigiga ja majutuse organiseerimine reisi vältel.

Projekti seos arengukava tegevuskavaga. Ava link ja kopeeri sealt siia lahtrisse tegevuskava punkt, millega on seos antud projektil.:

Viljandi on loomiseks loodud linn, kus traditsioonid ning kultuuriloomet toetav ja arendav keskkond pakub laialdasi võimalusi erinevatele elanikkonnagruppidele kultuuriga tegelemiseks. Koostöö tulemusena on sündinud Viljandile iseloomulikud jätkusuutlikud üritused, festivalid, kultuuriüritused. Arvukad laste ja täiskasvanute kultuurikollektiivid annavad tooni erinevatel konkurssidel, maakonna laulu- ja tantsupeol ning rohkearvuline on osavõtt vabariiklikest laulu- ja tantsupidudest. Viljandis tegutseb palju pikkade traditsioonidega kultuurikollektiive ja seetõttu on tegevustoetuste, soodsate prooviruumide ning esinemisväljundi tagamisega oluline nende elujõulisusele kaasa aitamine. Viljandi linn toetab Tartu linna kandideerimist 2024. aasta Euroopa kultuuripealinna tiitlile. Viljandi linnal on koostööleppe raames võimalus osaleda Euroopa kultuuripealinnaks kandideerimise projektis oma linna kultuuripotentsiaaliga.

SILLAD MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.