Rohkema info nägemiseks:

TABASALU KABEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 65; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TABASALU KABEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TABASALU KABEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tabasalu Kabeklubi liikmeskonda kuulub 12 mängijat. Juhatus koosneb kahest liikmest. Oma tegevuses juhindub Tabasalu Kabeklubi vastavalt põhikirjale, mille eesmärgid ja põhitegevus on suunatud kabe arendamisele Harku vallas ning selleks tingimuste loomisele.

Tabasalu Kabeklubi korraldas lastele ja noortele regulaarseid treeninguid korra nädalas Tabasalu Ühisgümnaasiumi ruumides.

Treeningutest võttis osa keskmiselt seitse last. Treeneriteks olid klubi juhatuse liikmed Tarmo Tulva ja Krista Pahapill.

Tabasalu Kabeklubi mängijad võtsid osa ka Eesti noorte meistrivõistlustest. Parimaks saavutuseks olid Peter Vaheri 9. koht rahvusvahelise kabe

Eesti meistrivõistlustel pisikadettidele.

Tabasalu Kabeklubi aitab kaasa võistluste korraldamisel ning teeb tihedat koostööd nii Harku valla hariduse, kultuuri ja spordi sihtasutuse,

Eestimaa Spordiliit Jõud, teiste kabeklubide ja ka Eesti Kabeliiduga. Tabasalu Kabeklubi juhatuse liikmed on ühtlasi Eesti Kabeliidu juhatuse liikmed.

Tabasalu Kabeklubi tegevus on tuginenud vabatahtlikule tööle, annetustele ning treeningtasudele. Kõik kulutused on seotud treeningute läbi viimise, kabealase tegevuse, võistluste korraldamise või võistlustel osalemise toetamisega. Palgalisi töötajaid klubil 2022. aastal ei olnud.

TABASALU KABEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.