Rohkema info nägemiseks:

SINDI TULETÕRJE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 321; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SINDI TULETÕRJE SELTS kohta arvamuslugu!"

SINDI TULETÕRJE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Seisuga 31.12.2023. a kuulus MTÜ Sindi Tuletõrje Seltsi koosseisu 40 liiget. 2023. a jätkas

MTÜ Sindi Tuletõrje Selts aktiivselt jää-, vee- ja tuleohutusalase teavitustööga. Lisaks tegeleti inimeste hädaolukordadeks valmisoleku tõstmisega. Osaleti päästetöödel ja abistati kutselisi päästjaid erinevate sündmuste lahendamisel. Saadi väljakutse 19-le päästesündmusele. Seltsi liikmed osalesid terve aasta vältel Pärnu komando ühisvalvetes.

Seltsi jätkuvaks prioriteediks oli koostöö Tori vallavalitsusega, Lääne päästekeskusega, Lääne prefektuuriga, Pärnumaa Arenduskeskusega ning teiste vabatahtlike päästeseltsidega.

Olulisemad tegevused ja sündmused olid: l Lääne päästekeskuse esimesel “Eliitkomando 2023” võistlusel saavutati vabatahtlike võistlusalade arvestuses kolmas koht. Võistlusalade hulka kuulusid ohutu sõit, põhiliini hargnemine ja kodunõustamine.

l Alustati Tori valla elanikele suunatud kriisikoolitustega.

l Viidi läbi 14 teavitusüritust (sh Tori valla Ohutuspäev).

l Viidi koolides läbi 2 ohutusõpet, 7 KEAT (kaitse end ja aita teisi) koolitust ning 3 veeohutuse koolitust I klassidele.

l Viidi läbi 66 kodunõustamist.

Kodunõustamiste raames külastati nii era- kui ka kortermaju eesmärgiga vaadata üle inimeste kodune tuleohutus ning puudustele tähelepanu pöörata. Toimusid ka seltsisisesed üritused ning ühinguga liitusid mitmed uued aktiivsed vabatahtlikud. Töölepinguga töötavaid isikuid 2023. a ei olnud. Juhatuse liikmetele ei makstud töötasu ning ei saadud ka muid hüvesid.

Seotud osapooltelt on ostetud kaupa 191,10 euro eest.

SINDI TULETÕRJE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.