Rohkema info nägemiseks:

SPORDISELTS ARANTES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 67; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDISELTS ARANTES MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDISELTS ARANTES MTÜ hetkeolukord

Juba 67 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Arantes on asutamise eesmärgiks oli toetada noori tegelemisel spordiga, eriti ratsaspordiga. MTÜ Arantes ei tegele sportlaste koondamisega ega muu klubilise tegevusega.

Ratsutamist ja üldse loomadega tegelemist peetakse lastel ja noortel vastutusvõime ja kohusetunde kasvatamise parimaks vahendiks. Suure looma eest hoolitsemine ja tema usalduse võitmine ei ole kerge. Noored saavad üsna kiiresti selgeks, et edukas koostöö eeldab visadust, pidevat igapäevast tööd ja isegi rutiini. Ratsaspordis sõltub tulemus inimese ja hobuse koostööst, nende teineteisemõistmisest ja ühisest pingutusest ühise eesmärgi nimel.

Kahjuks on hobuse ülalpidamiskulud väga suured, nagu ka tema transportimine ning võistlustel osalemine. Erinevates kohtades võistlemine arendab noort mitte ainult sportlikus, vaid ka organisatoorses mõttes, kuna noor inimene peab võistlustel hoolitsema eelkõige oma partneri - hobuse - eest. Kuna hobuste transport on kallis, jäävad kaugemad võistlused noorsportlastele tihti rahalistel põhjustel käimata.

Omaette probleem on sobivate hobuste leidmine ning nende väljaõpetamine tasemele, mis oleks piisav noorsportlasele edasiminekuks.

Olukorras, kus riiklikul tasemel on noortespordi, eriti ratsaspordi, toetamine tagasihoidlik, on paljudel noortel ratsaspordis edasi arenemine materiaalsetel põhjustel keeruline, teatud tasemest alates tihtipeale isegi võimatu.

MTÜ Arantes on ellu kutsutud muuhulgas leidmaks juriidilise isikuna täiendavaid vahendeid, et Eesti noored saaksid võimaluse ratsaspordiga tegeleda, sealhulgas tegeleda ratsutamise kolmevõistlusega saavutusspordi tasemel.

MTÜ Arantese tugevuseks oma eesmärkide elluviimisel on MTÜ asutajate pikaajaline kokkupuude ratsutamise noortespordiga ning noorratsutajaid kimbutavate probleemidega, tugeval tasemel finantsalane teadlikkus ning vabade isiklike vahendite olemasolu MTÜ projektide toetamiseks või neile vajaliku likviidsuse tagamiseks.

Läbi aastate on MTÜ peamiseks projektiks kujunenud Eesti Meistrivõistluste korraldamine juunioridele kolmevõistluses. Noorsportlasi on toetatud nende osalemisel erinevatel kolme- ning takistussõiduvõistlustel nii Eestis kui ka raja taga.

MTÜ Arantes on püüdnud hoolitseda vastavalt võimalustele kolmevõistluseks vajaliku hobubaasi eest aidates korraldada Noorhobuste

Tšempionaati ning toetades ratsanikke võistlemisel noorhobustega. Aastatega on NHTS kujunenud järjest populaarsemaks võistluseks ning on innustanud kasvatajaid tooma kolmevõistlusesse mitmeid uusi noori hobuseid.

Ühingu põhieesmärgiks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine, ta tegutseb avalikes huvides ja on heategevuslik. Ühingu tulu kasutatakse võimaldamaks tegeleda noortel spordiga ja tulu liikmete vahel ei jaotata.

MTÜ Arantesel ei ole palgalisi töötajaid ning 2022.aastal tööjõukulusid ei olnud.

MTÜ Arantes juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele tasusid ei ole makstud.

2023. aasta peamine väljakutse on aktiivselt osaleda Eesti Meistrivõistluste korraldamises ponidele, juunioridele ja seenioridele. Samuti osaleda rahvusvaheliste võistluste korraldamisel Olustveres ja Kosel.

SPORDISELTS ARANTES MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.