Rohkema info nägemiseks:

WATERGRATT PIRITA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 351; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta WATERGRATT PIRITA MTÜ kohta arvamuslugu!"

WATERGRATT PIRITA MTÜ hetkeolukord

Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

WATERGRATT PIRITA MTÜ jaoks oli 2022 aasta produktiivne.

Aasta põhisündmused:

Lokaalsed projektid ja üritused

Rahvusvahelised projektid

Uued meeskonna liikmed

PPA-lt saadud toetused

Organisatsiooni liikmed läbisid õppe ja tõstsid oma kvalifikatsiooni

Üksikasjalikult aasta sündmustest:

Lokaalsed projektid ja üritused 2022. aastal viis meie organisatsioon läbi rea harivaid üritusi, mille eesmärk oli suurendada oskusi ja teadmisi vee ja maa ohutuse kohta.

24.Märts 2022 Meeskonna esmaabi koolitus shorturl.at/huyP4 1.Juuni 2022 Lastekaitsepäev Lennusadamas

Tutvustasime vabatahtliku merepääste tegevust, õpetasime viskeliini ja otsa viskamist ning rääkisime veeohutus reeglitest. Samuti tegime vabatahtliku merepääste demo.

shorturl.at/GHNT8 4. Juuni 2022 Veeohutuse ja merepääste ennetustöö üritus 4. juunil koostöös Politsei- ja Piirivalveamet, Päästeamet, Päästeliit, Pirita Linnaosa Valitsus ja Trossi mereabi organisatsioonidega oleme edukalt läbiviidud Pirita esimese Veeohutuspäeva! Kohal saime näidata kuidas ja mis tehnikaga me tagame veeturvalisust ning õppida kuidas kasutada päästevarustust ja palju muud! Suured tänud osalejatele! Järgmise aastani ja ohutu veel viibimist! shorturl.at/eNOU7 23.Juuni PIRITA HÄDAABINUMBRI SILDI PAIGALDUS

Juunis registreerisime hüdra numbri, mille kaudu saab nüüd meiega otse ühendust võtta. Lisasime number ja meie sotsiaalmeediale viidet, kuhu saab kirjutada ja helistada ööpäevaringselt. Meie ühistu on saanud ametliku numbri 5 39 888 45.

shorturl.at/ltPU5 1.Juuli 2022 TROSSI Esimene väljakutse

Oleme liitunud Trossi mereabi süsteemiga ning oleme esimest korda osutanud abi selle raames.

shorturl.at/yKNW4

WATERGRATT PIRITA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.