Rohkema info nägemiseks:

MERIKOTKALAAGRID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MERIKOTKALAAGRID MTÜ kohta arvamuslugu!"

MERIKOTKALAAGRID MTÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MERIKOTKALAAGRID asutati 21.10.2014.

60. VÕRTSJÄRVE SUVELAAGRI ARUANNE. 2022.a.

SISSEJUHATUS

MTÜ Merikotkalaagrid jätkab Jahtklubi Merikotka igasuvist suurüritust puhke, treeningvõistluslaagrit Võrtsjärve ääres, milline sellel aastal peeti kahes vahetuses - esimene vahetus 10. kuni 16. juuli ja teine vahetus 17. kuni 24. juuli. Möödunud laager oli 60. Võib rõõmustada, osavõtt oli üle ootuste suur.

Käesoleval aastal kogunes laagisse kokku110 last, lisaks külalisi, lapsevanemaid ja veterane, kes viibisid laagris pikemat aega, kokku 80 inimest. Kogu laager kestis 15 päeva ja selline aeg on optimaalne.

Oli ka küllalt neid, kes soovisid pikemat laagrit.

ETTEVALMISTAV OSA

Kohapealsete abihoonete puudumise tõttu tuli vajalikud ehitised püstitada laagriajaks.

Laagrisse püstitati söökla, köök, sahver, saun leiliruumiga, teisaldatavad käimlad, batuudid, 2 suurt mängudetelki, kinotelk, lipuvardad. 50 m pikkune köistee ja mootorpaadi sild.Enne laagrit korrastasime ja remontisime jahid, mootorpaadid, tehnilise- ,majutus- ja võistlusvarustuse, milleks tehti rida sisseoste. Laagri info saadeti kõigile klubi liikmetele, veteranidele ja külalistele

LAAGRI TEGEVUS Transpordi laagrisse ja tagasi korraldasid lapsevanemad. Laagri püstitamiseks ja korrastamiseks kulus üks päev. Laagris oli ca 90 telki osavõtjatele. Juba esimesel päeval algas tegevus päevaplaani ja programmi järgi. Äratus oli 8.oo ja öörahu 23.oo. Päeva hommikupoolsesse osas olid õppused, loengud, mängud ja väikesed võistlused.

Õpiti jahi juhtimist, ehitus-, võistlusmäärusi, võistluste tehnikat ja taktikat. Õhtuses osas olid viktoriinid purjespordi, esteetika ja eetika teemadel, filmide vaatamine, lõke ja grill. Lastel oli võimalus purjetada, mootorpaadil sõita, ujuda, sõuda paadi ja süstaga, mängida korvpalli, lauajalgpalli, lippude varastamist, võrkpalli, sulgpalli, lauatennist, sõita köisteel. Eriti meeldis lastele vaadata eelmistes laagrites tehtud filme ja laagrifilmi tegemine, kus julgemad lapsed näitasid häid näitlemisoskusi. Filmi esilinastus võeti aplausiga vastu. Põnevaks sündmuseks kujunes Päästeameti külastus kus lapsed said näha päästetehnikat. Laagri teisel poolel viidi läbi mitmed võistlused purjespordis, klubi meistrivõistlused ja karikavõistlused.

Laagrisündmused kulmineerusid lõpupäeval eriti pidulikult. Võitjate ja tublimate osavõtjate autasustamine oli sellel aastal tänu sponsoritele eriti rikkalik. Oli osavus- ja õnnemängud, pannkookide küpsetamine, loterii, kus iga loos võitis ja ilutulestik oli meeliülendav finaal. Laagri tehniline lõpp oli 24. juulil, mil laagrist osavõtjad ja varustus toodi tagasi Tartusse. Järgmisel päeval toimus klubi juhatuse ja aktiivi poolt laagri tegevuse analüüs ja varustuse korrastus.

KOKKUVÕTE Laager loeti õnnestunuks ja eriti toitlustuse, rühmajuhtide ja treenerite tegevuse osas. Laagris leidus tegevust ka neile keda purjetamine ei tõmmanud. Tänavused ilmastikutingimused olid suurepärased, saime ka paar tõelist paduvihma. Siiski viisime läbi kõik planeeritud üritused. Eriti tore oli vastu võtta Päästeameti esindajaid , kes tõid palju uut ja huvitavat tegevust ja mõtteid laagrisse. Laagri isikkoosseis instrueeriti vastavalt laagri sisekorra, ujumise, purjetamise, hügieeni, laagri rajatiste kasutamise, tööriistade kasutamise, toitlustuse, puugi ja madude osas, rünnakuohu osas. Tänu laagris valitsevale eetilise – vaimsele õhkkonnale ei toimunud märkimisväärseid korrarikkumisi. Samuti ei toimunud õnnetusjuhtumeid ja tõsiseid haigusjuhtusid.

Asso Säre

MERIKOTKALAAGRID MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.