Rohkema info nägemiseks:

EESTI FILMITÖÖSTUSE KLASTER MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 368; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI FILMITÖÖSTUSE KLASTER kohta arvamuslugu!"

EESTI FILMITÖÖSTUSE KLASTER MTÜ hetkeolukord

Juba 368 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing "Eesti Filmitööstuse Klaster" asutati 26.01.2015 eesmärkidega: 1. Eesti väikese ja keskmise suurusega audiovisuaalvaldkonna ettevõtjate võimekuse tõstmine ja valdkonna ekspordimahtude suurendamine.

2. innovaatiliste lahenduste loomine ja juurutamine Eesti audiovisuaalsete toodete valdkonnas 3. audiovisuaalala ja loomemajanduse õppe arendamine ja spetsialistide kvaliteetse järelkasvu tagamine; 4. koostöö valdkonna ettevõtjate ning ettevõtjate ja haridus- ja teadusasutuste vahel, et luua sünergia läbi loomeettevõtjate ühistegevuse ja ressursside jagamise 5. tõsta klastri partnerite rahvusvahelist konkurentsivõimet läbi ühiste turundus- ja arendustegevuste edendamise nutika spetsialiseerumise kasvualades; 6. loomekeskkonna ja vajaliku tehnilise keskkonna rajamine, audiovisuaaltööstuse taristu arendamine ja rajamine ning keskuse käigushoidmine ühingu eesmärkide täitmiseks.

Ühingu liikmeks võib olla Eestis registreeritud juriidiline isik, kes tunnistab ühingu eesmärke ja vastab põhikirja nõuetele ning on valmis nende eesmärkide täitmisele suunatud koostööks. Liikmeks astuja esitab ühingu juhatusele kirjaliku avalduse.

Mittetulundusühingul "Eesti Filmitööstuse Klaster" oli 2022. aastal 21 liiget ja 1 vaatlejaliiget.

Kogu tegevus oli suunatud põhikirjast tulenevate ülesannete täitmisele.

EESTI FILMITÖÖSTUSE KLASTER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.