Rohkema info nägemiseks:

JÕELÄHTME VALD, LOO ALEVIK, TOOME TEE 5 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 302; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕELÄHTME VALD, LOO kohta arvamuslugu!"

JÕELÄHTME VALD, LOO ALEVIK, TOOME TEE 5 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Toome tee 5 moodustati 2015. aastal. Korteriühistu tegutseb iseseisva juriidilise isikuna. Korteriühistu tegevuse eesmärk on elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine haldamine, hooldamine ning seoses sellega korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

2020.a korraldas korteriühistu rekonstrueerimishanke maja kõikide avatäidete väljavahetamiseks, väliskonstruktsioonide soojustamiseks, soojustagastusega ventilatsioonisüsteemi rajamiseks, vee- ja kanalisatsioonisüsteemi väljavahetamiseks, küttesüsteemi väljavahetamiseks, päikeseelektripargi rajamiseks maja katusele.

Hanke võitis EST Facade OÜ 1 464 538,80 € suuruse pakkumisega. Rekonstrueerimise summast 40% maksab Kredex ning ülejäänud 60% finantseerimiseks sõlmis korteriühistu laenulepingu Swedbank'iga.

Omanikujärelevalvet teostab hanke võitnud Audium OÜ.

Rekonstrueerimistööd ehitusfirma Est Facade OÜ poolt katkesid 2023.a kui KÜ tellis 2023.a elektripaigaldise auditi ja kontrollmõõtmised ning auditi ehituse vaegtöödele ja puudustele, mis kinnitasid ebakvaliteetselt tehtud tööde suurt osakaalu kogu rekonstrueerimise mahust. Lisaks eiras Est Facade OÜ lepingu tingimusi.

2024.a tuleb tõenäoliselt KÜ poolt palgatud kolmandatel osapooltel viia lõpuni vaegtööde ümbertegemine ja puuduste kõrvaldamine juhindudes audititest.

2024.a tuleb omanikujärelevalvet teostanud Audium OÜ-l hakata hoolikalt tõestama oma tehtud tööd ja põhjendama läbi lastud suuri vigu ehitustööde läbiviimisel.

KredEx väljastas KÜ-le 2023.a 158 024,02 € toetust.

Korteriühistu ostis õigusabikulusid Leadell Pilv Advokaadibüroo käest summas 6072 € ja Advokaadibüroo Sirel & Partnerid OÜ käest 4488 € eest.

Korteriühistu maksis KredExi konsultandi lisatundide eest 1920 € ja projektijuhtimise konsultandi teenuse eest 2543 €.

Muudest suurematest töödest maksti AIA Elekter OÜ-le auditi eest 505 €, ehitustööde ülevaatuse eest objektil ja ekspertarvamuse koostamise eest maksti KR Consultile 540 €, ventilatsiooni kontrollmõõtmise ja passistamise eest Viento Air OÜ-le 468 €, Tetri OÜ-le maksti 936 € fassaadikontrolli eest tõstuki pealt, KÜ ostis kasutatud sülearvuti tehnosüsteemide jälgimiseks, soojussõlme primaarpoole survestamise eest maksti Lavateir AS-le 348 €, kõikide trepikodade ette osteti pesubetoonist lillekastid ja prügikastid summas 618 €.

2023.a suvel toimus vastasmajast tulistamine, mille tagajärjel purunesid korter 37 aknaklaas ja korterite 9 ja 19 rõdupiirdeklaasid. Kahju oli vastavalt summas 528 € (sellest 300€ maksis omavastutuse näol KÜ) ja 262 €, mis jäi ainult KÜ kanda. Juhtumid on edastatud ka Politseisse koos majarahvalt saadud vihjetega, kuid Politsei pole sellega midagi teinud ega pole andnud isegi tagasisidet.

2023.a oli KÜ juhatuses 2 liiget, kellest 1 oli palgaline juhatuse liige.

JÕELÄHTME VALD, LOO ALEVIK, TOOME TEE 5 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.