Rohkema info nägemiseks:

RÕUDE MUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 152; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕUDE MUUSEUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

RÕUDE MUUSEUM MTÜ hetkeolukord

Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Rõude muuseumi 2023.a.tegevused.

1. Lõpetati projekti "Ridala kihelkonna kaapotkleit" tegevused, mis olid toetatud KULKA projektiga ja muuseumi omaosalusega.

2. Viidi läbi KOP projektitoetusega ja sponsori SebMar Ehitus OÜ toetusega Projekt "Muuseumitund lastele I ja II". Lääne-Nigula vald toetas projekti "Läänemaa Eakate suvepäev Rõudes", mis sai edukalt läbi viidud.

Muuseum oli avatud 36 päeva ja külastajaid 252 inimest. Olime enamasti avatud tellitud külastuseks ja iga kuu toimus üks suurem sündmus;

Muuseumiöö, Avatud talude päev, rahvarõivaste tuulutamine, Maal elamise päev sügisel.

3. Muuseum areneb vastavalt oma võimetele. Parendame museaalide väljapanekuid. Annetatud on uusi esemeid, eriti vanavara. Soetatud on klaasvitriinid omavahenditega, et rahvarõivaste väljapanekuid uuendada. Oleme arengu poolt, aga aasta lõpp ja uue algus ei onud väga lootusrikas. Elekter on nüüd väljalülitatud ja toetust vähe. Peame tegema suuri ja põhimõttelisi otsuseid; kas ja kuidas edasi? 2024.a. oleme avatud vaid suveperioodil.

RÕUDE MUUSEUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.