Rohkema info nägemiseks:

PÕLLUKULTUURIDE KLASTER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 184; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLLUKULTUURIDE KLASTER MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÕLLUKULTUURIDE KLASTER MTÜ hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Põllukultuuride klaster on mullakaitsele pühendatud organisatsioon. Klaster on kutsutud ellu selleks, et leida lahendused mullaviljakuse, toitainete leostumise ja taimekaitsevahendite jääkide mulda kumuleerumise probleemile. Klastri eesmärk on välja töötada keskkonnasäästlikke praktikaid põllukultuuride saagikuse ja kvaliteedi tõstmiseks, vähendades samal ajal väliseid sisendeid. Klastri liikmed on põllumajandussektori ettevõtjad, kes on huvitatud koostööst teadlastega ning avatud keskkonnasäästlike innovaatiliste põllumajanduspraktikate rakendamisele.

Liikmed osalevad projektide tegevustes. Klaster toimib teaduse ja praktika koostöö vahendajana.

MTÜ Põllukultuuride klaster on saanud Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetmest 16 „Koostöö“ kaks innovatsiooniklastri toetust. Lisaks on klaster alates 2019.aastast partner Euroopa liidu Horisondi 2020 projektis SoildiverAgro ja alates 2023.aastast partner Euroopa Horisondi projektides Precilience ja WheatWatcher.

Klastri peamised partnerid on Eesti Maaülikool, Tartu Ülikool, Maaelu Teadmuskeskus, Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut, University

Helsinki (Soome) Ekosovellus TMI (Soome), Universidad de Vigo (Hispaania), Natural Resources Institute Finland (Soome), Ghent University (Belgia), Rostock University (Saksamaa) ja Exobotic Technologies (Belgia).

2023.aastal jätkati innovatsiooniklastri ja SoildiverAgro projektide elluviimisega. Precilience ja WheatWatcher projektidega alustatakse 2024.aastal.

PÕLLUKULTUURIDE KLASTER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.