Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI UISUTAJAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 186; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDI UISUTAJAD MTÜ kohta arvamuslugu!"

VILJANDI UISUTAJAD MTÜ hetkeolukord

Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Viljandi Uisutajad loodi 27.09.2015 eesmärgiga koordineerida ja tõhustada kohalike uisuhuviliste kogukonna püüdlusi arendada

Viljandimaal jääspordialasid ja Viljandi Jäähalli. Viljandi Jäähall valmis detsembris 2006 pooliku lahendusena ehk lahtise, ainult katusega kaetud jääväljakuna. Sellisel moel ei ole suutnud jäähall ennast arendada kinniseks jäähalliks. 2014. aasta lõpus alustasid kohalikud entusiastid vabatahtliku tööga panustades ja toetajaid leides jäähalli kinniseks ehitamist, praeguseks on lõpetatud kõik neli seina, ehk jäähall on kinniseks ehitatud, samuti on korrastatud parkla ning jäähalli ehitati tribüün ca 150 inimesele. Jäähalli seintega ümbritsemise eest sai meie MTÜ juhatuse liige Timo Tints EOK poolt Eesti Spordihing 2016 nominatsiooni ning Viljandi linna 2016 aastapreemia. Käsikäes jäähalli arendamisega tuleb arendada ka kohalikku jääspordielu - jätkati laste ja noorte hoki- ja iluuisutamise treeningutega (mõlema ala harrastajate hulk on kasvanud ca 60-70ni), korraldati mitmeid erinevaid üritusi, jätkati laste sünnipäevapeo pakettide pakkumist. Ka 2022/2023 hooajal ilmus kohalikus ajalehes "Sakala" terve rida artikleid nii jäähallist kui seal toimuvast. Meie kaugemaks eesmärgiks on ehitada praegusest soojustamata seintega jäähallist aastaringne jääspordikeskus.

VILJANDI UISUTAJAD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.