Rohkema info nägemiseks:

TROLLITRALL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 192; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TROLLITRALL MTÜ kohta arvamuslugu!"

TROLLITRALL MTÜ hetkeolukord

Juba 192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 14 korda.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Trollitrallis ei olnud 2023 aastal tööl ühtegi palgalist töötajat. Põhikirja järgsete tegevuste jaoks osteti teenus sisse vajaduspõhiselt.

2023 aastal teenis MTÜ Trollitrall oma peamise tulu sünnipäevade tarbeks ruumide rentimisest ning oli avatud valla ja ka ümberkaudsete valdade lastele mängimiseks vaid ette tellimisel.

Mängupesa avatud oleku aja korrigeerimine on toimunud vastavalt võimalustele ja nõudlusele. Hinnapoliitika kujundamisel oleme arvestanud piirkondliku eripäraga ja hoidnud sünnipäevade pidamise hinnad ca 50% odavamad kui Tartus ja Viljandis sarnastes kohtades. Hästi on vastu võetud mänguaegade ette tellimine st laste ja lapsevanemate grupid nii Põltsamaalt kui lähiümbrusest on külastanud meid, helistades ette, millal nad lastega mängima tulla soovivad. Sünnipäevade pidamiseks külastavad Põltsamal asuvat Trolli Mängupesa inimesed Jõgevalt ja

Jõgeva lähiümbrusest, Põltsamaa vallast tervikuna, Imaverest, Võhmast, Kolga-Jaanist, Suure-Jaanist ja isegi Viljandist. Oleme Jõgevamaal ainus omataoline paik, kus eelkooliealised lapsed saavad koos oma vanematega mängimas ning sünnipäevasid pidamas käia. Meie inimesed löövad heal meelel kaasa erinevatel üritustel. 2023 aastal osalesime kohvikutepäeval, Lossipäeval ning osalesime ka meeskonnaga supifestivalil. Oleme korraldanud lastele mänguhommikuid ning meisterdamisi.

Mängutoa jätkusuutlikust silmas pidades ei ole hindade tõstmine olulisel määral kavas.

TROLLITRALL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.