Rohkema info nägemiseks:

KÄNTU-KASTJA ARENGUSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 117; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÄNTU-KASTJA ARENGUSELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KÄNTU-KASTJA ARENGUSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Käntu-Kastja Arenguselts asutati 2015.aastal mittetulundusühinguna, asutajaliikmeid oli 2, millest juhatusse valiti 1 liige. 2018.a. detsembri seisuga on seltsil liikmeid 4 (2 juriidilist isikut ja 2 füüsilist isikut). Seltsi põhieesmärgiks on arendada Käntu-Kastja piirkonda, et paraneksid elukeskkond ja ettevõtluse tingimused ning säiliksid piirkonna loodusväärtused.

Käntu-Kastja piirkond kuulub suures osas Käntu-Kastja hoiuala koosseisu, mis on rahvusvahelise tähtsusega linnu- ja loodusala. Kaitstavad liigid ja elupaigad on kõige paremini kaitstud järjepideva hooldustegevuse tulemusena. Poollooduslikud kooslused, mis ei ole veel hoolduses, tuleb kindlasti taastada ja võsast puhastada, et vältida kaitsealuste elupaigatüüpide edasist võsastumist ja nende liigirikkuse vähenemist.

Taastatud ja hoolduses olevad poollooduslikud kooslused on suure loodusväärtusega ka kohalikele elanikele ja maaomanikele, sest need on looduskaunid ja esteetilised ning tõstavad ühtlasi piirkonna elukeskkonna kuvandit.

Tegevuse ülevaade 2023.aastal jätkati rendile võetud poollooduslike koosluste taastamise ja hooldamisega, eesmärgiga säilitada piirkonnale iseloomulikud elupaigatüübid ja loodusväärtused. SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse poolt meetme 8.1.2 "Kaitsealuste liikide ja elupaikade säilitamine ning taastamine” raames rahastatud projekti „Poollooduslike koosluste hooldamine Käntu-Kastja hoiualal“ osas tegeleti jätkuvalt projekti pikaajalise eesmärgi saavutamisega, mis seisneb poollooduslike koosluste hea seisundi saavutamises ja läbi hoolduse selle hoidmises järjepideva niitmise ja järelkarjatamise teel.

Seltsil on jätkuvalt prioriteet parandada Käntu-Kastja piirkonda kui elu- ja ettevõtluse keskkonda ja tagada kohalike loodusväärtuste säilimine.

KÄNTU-KASTJA ARENGUSELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.