Rohkema info nägemiseks:

MOE MÕIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskendume ajaloolise Eesti paiga tutvustamisele ja pakume võimalust avastada piiritusetööstuse olulist rolli Moel ja riigis tervikuna.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tere tulemast Moe Mõisa, Eesti ajaloo ja kultuuri pärandikohta, mis kannab endas rikkalikku minevikku ning pakub külastajatele harukordset võimalust sukelduda piiritusetööstuse ajaloosse. Asudes Muddise külas, on Moe Mõis olnud tuntud juba 16. sajandist alates, ning selle ajalugu on tihedalt seotud piiritusetööstusega, mis on olnud oluline osa nii selle piirkonna kui ka terve Eesti kultuurilisest pärandist.

Moe Mõisas asub Eesti Piiritustehase Muuseum-Külastuskeskus, kus külastajad saavad avastada piiritusetööstuse arengut läbi sajandite. Muuseumi ringkäik pakub ainulaadset võimalust näha ajaloolisi viinakööke, destilleerimiskodasid ja piiritusevabrikut ning tutvuda piiritusetööstuse meistrite ja nende käsitsi loodud eksponaatidega. Muuseumis on välja pandud hulgaliselt unikaalseid esemeid, mis annavad aimu Eesti piirituse ja viinatööstuse ajaloost, alates selle esmaavaldamisest Moe Mõisas.

Külastuskeskuses toimuvad giidiga ringkäigud, mis viivad teid aja jooksul tagasi, et avastada piiritusetööstuse tähtsust Moel ja Eestis laiemalt. Muuseumi ekskursioonid pakuvad huvitavat teekonda läbi piiritusetööstuse ajaloo, alates selle algusaegadest kuni tänapäevani. Külastajatel on võimalus saada ülevaade piiritusetööstusest nii minevikus kui ka tänapäeval, ning tutvuda piiritusetööstusega seotud sündmuste ja inimestega.

Külastuskeskuse ringkäik lõpeb kõrtsitoas Moe Krog, mis asub vanas õllekeldris. Siin pakutakse degusteerimiseks kahte erinevat Moe kanget napsu ja kahte Muddise õlut. Moe Krogis saate nautida suurepäraseid roogasid, mis on valmistatud meie kokkade poolt, kasutades võimalikult palju kohalikke tooraineid ja kastmeid-marinaade Moe tootevalikust.

Kui soovite külastada Moe Mõisa ja avastada Eesti piiritusetööstuse ajalugu ning nautida selle ajaloolist atmosfääri, võtke meiega ühendust. Oleme avatud teie külastusele ning ootame teid sukelduma Moe Mõisa põnevasse minevikku ja kultuuripärandisse. Täpsema info ja broneeringute jaoks võtke palun ühendust meiega aadressil [kontaktandmed].

Tere tulemast Moe Mõisa, kus ajalugu elab edasi ja ootab teid avastama!
Helista ning broneeri külastusaeg juba täna!

kontakt

MOE MÕIS MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna N.

Suurepärane koht sündmuste korraldamiseks! Ajalooline atmosfäär lisab väärtust.

- Marko S.

Moe Mõisas oli meil suurepärane seminaripäev koos suurepärase toitlustusega. Täname!

- Kati A.

Ekskursioonil sain palju teadmisi piiritusetööstusest ja Eesti ajaloost.

MOE MÕIS MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Moe Mõis asutati eesmärgiga säilitada ja koguda Eesti 500 aastase piirituse- ja viinavalmistamise ajalugu. MTÜ haldab Moe Piiritusmuuseumi ja korraldab seal ekskursioone. Lisaks on MTÜ-l teostamisel Eesti kontekstis ainulaadne projekt Eesti Alkoholi- ja Karastusjoogitööstuse Teemapark, mis kulgeb 500 aastasel ajateljel. Sinna on kavas välja arendada võimalikult mitmekesine valik erinevaid turismitooteid ja –teenuseid. Teemapargi rajamist toetab EAS. 2022.aastal alustati hotelli ehitusega. MTÜ rahastab oma tegevust muuseumi piletite müügiga, tehes turundusüritusi ja pidades Moel poodi ja

Dropdown

kõik artiklid

Ekskursioonid - piiritusetööstuse ajalugu ja põnevad avastused

Kas olete kunagi tahtnud aega maha võtta ja sukelduda minevikku, et avastada ajalooliste sündmuste saladusi ja tänapäeva imesid? Moe Mõis pakub teile võimalust
ssb.ee
Kas olete kunagi tahtnud aega maha võtta ja sukelduda minevikku, et avastada ajalooliste sündmuste saladusi ja tänapäeva imesid? Moe Mõis pakub teile võimalust teha just seda, pakkudes põnevaid muuseumi ekskursioone, mis viivad teid põnevale teekonnale Eesti piiritusetööstuse ajalukku. Muuseumi ringkäik Moe Mõisas on nagu ajarännak, mis viib teid läbi aegade ja näitab piiritusetööstuse ajalugu nii ammustel aegadel kui ka tänapäeval. Saate teada, kuidas piiritusetööstus on kujundanud Moe Mõisa ja Eesti kultuuri. Üks ekskursiooni tipphetki on võimalus näha ajaloolist viinakööki, kus kunagi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.