Rohkema info nägemiseks:

HINGETUGI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hingetugi tegeleb vaimse tervise ja heaolu toetamisega Tartus, Põlvamaa ja Võrumaa kohalikele inimestele, pakkudes mitmekülgseid koolitusi ning toetavat hingehoidu ja pereteraapiat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Hingetugi MTÜ on teie kohalik kaaslane vaimse tervise ja heaolu teekonnal. Alates 2015. aastast oleme pakkunud professionaalset hingehoidu ja pereteraapiat, et toetada Põlvamaa ja Võrumaa kohalikke elanikke nende elu väljakutsetega toimetulekul. Oleme siin selleks, et pakkuda teile tuge, juhendamist ja ressursse teie vaimse tervise parandamiseks ning suhete tugevdamiseks.

Hingehoid – emotsionaalne toetus teie vajadustele

Hingehoid on kunst toetada inimest tema enda vajadustest ja veendumustest lähtuvalt. Meie kogenud hingehoidjad keskenduvad teie terviklikkusele – nii vaimule, hingele kui kehale. Olgu teie väljakutseks stress, lein, suhteprobleemid või midagi muud, oleme siin, et aidata teil leida selgust, tasakaalu ja sisemist rahu.

Pereteraapia – pere kui terviklik süsteem

Pere on nagu üks süsteem, kus ühe pereliikme probleem võib mõjutada kogu perekonda. Meie pereterapeudid aitavad teil tuvastada ja lahendada neid väljakutseid, et taastada pere harmoonia ja toimimine. Oleme siin, et toetada teie perekonda teie teekonnal parema suhte ja tervislikuma dünaamika suunas.

Koolitused – õppimine ja areng

Lisaks individuaalsetele teenustele pakume ka mitmesuguseid koolitusi, mis võivad teie elu muuta. Meie koolitused, nagu \"Vanemluse Ehituskivid\", \"Paarisuhte Ehituskivid\" ja \"Suhte Ehituskivid Noortele\", aitavad teil arendada suhteoskusi ja suurendada teadmisi vaimse tervise kohta.

Kui olete huvitatud meie teenustest või koolitustest, võtke julgelt meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda teile tuge ja juhendamist teie vaimse tervise ja suhete paremaks muutmiseks.

Broneeri omale aeg või võta meiega ühendust ja leiame probleemile koos lahenduse!

kontakt

HINGETUGI MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Suurepärane teenus ja toetus igapäevastele väljakutsetele.

- Jaan K.

Leidsin siit väärtuslikke tööriistu oma emotsionaalse heaolu tugevdamiseks.

- Kadi P.

Hingehoid ja pereteraapia on aidanud meil lähedastega paremini suhelda.

HINGETUGI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Hingetugi, mis loodi 15. detsembril 2015, on organisatsioon, mis on pühendunud vaimse tervise toetamisele. Selle organisatsiooni juhtimisel on kaks juhatuse liiget, kes on pühendunud sellele, et tagada organisatsiooni sujuv toimimine ja selle eesmärkide saavutamine. MTÜ Hingetugi tegeleb vaimse tervise toetamisega, kasutades selleks hingehoiu ja pereteraapia meetodeid. Need meetodid on osutunud tõhusaks vahendiks, mis aitavad inimestel toime tulla erinevate vaimse tervise probleemidega, sealhulgas stressi, ärevuse ja depressiooniga. MTÜ Hingetugi on viinud läbi kaks märkimisväärset

Dropdown

kõik artiklid

Hingehoid- vajalik rahu allikas meie kiirel ajastul

Kaasaegne elu on sageli kiire ja nõudlik ning paljud meist tunnevad end pideva stressi ja ärevuse all. Töö, pere, sotsiaalsed kohustused ja tehnoloogia pidev kä
ssb.ee
Kaasaegne elu on sageli kiire ja nõudlik ning paljud meist tunnevad end pideva stressi ja ärevuse all. Töö, pere, sotsiaalsed kohustused ja tehnoloogia pidev kättesaadavus võivad meie vaimset ja emotsionaalset heaolu tõsiselt mõjutada. Seetõttu on ülimalt oluline leida aega ja ruumi hingehoiuks, et taastada oma sisemine rahu ja tasakaal ning hoida end füüsiliselt ja vaimselt tervena. Hingehoid on lai mõiste, mis hõlmab endas erinevaid tegevusi ja praktikaid, mille eesmärk on hoolitseda oma vaimse ja emotsionaalse heaolu eest. See võib hõlmata meditatsiooni, joogat, palvetamist, looduses

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.