Rohkema info nägemiseks:

MÜÜDUD NAER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÜÜDUD NAER MTÜ kohta arvamuslugu!"

MÜÜDUD NAER MTÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Müüdud Naer loodi 2016. aasta veebruaris eesmärgiga läbi sõna, liikumise, muusika ja teatri keskkonna loomise kaudu suunata ühiskonna tähelepanu humanistlikele ja vaimsetele väärtustele kultuurimaastikul. 2023. aasta veebruaris liitusid MTÜga uued liikmed ning osaliselt vahetus juhatus. Juhatuse liikmeteks on Tarmo Tagamets, Imre Õunapuu ja Karel Käos. MTÜ liikmeteks on Maive Käos, Agu Trolla, Agur Seim, Markus

Truup, Tarmo Tagamets, Imre Õunapuu ja Karel Käos.

Põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks ühing: (cid:127) tutvustab laiemale üldsusele erinevaid sotsiaalseid ja kultuurilisi teemasid, mis on seotud teatri ning muusika keskkonnaga; (cid:127) realiseerib sotsiaalseid ja kultuurilisi indiviide arendavaid projekte; (cid:127) osaleb rahvakultuurialaste ürituste planeerimisel ning läbiviimisel.

(cid:127) korraldab kontserte, näitusi, etendusi, performance, festivale ja teisi loomemajanduslikke ettevõtmisi; (cid:127) korraldab õppereise, koolitusi, kursusi ja töötubasid; (cid:127) osutab muid avalikke huvisid teenivaid ja ühingu eesmärgiga vastavuses olevaid teenuseid; (cid:127) teeb koostööd Eesti ja rahvusvaheliste organisatsioonidega.

MTÜ Müüdud Naer ühendab oma tegemistes Lõuna-Eesti taustaga loome- ja kultuuriinimesi.

*** 2023. aastal toodi välja kolm uuslavastus.

Lavastus „Kadunud käsi“ esietendus 13. mail 2023 Võru Kandle black-boxis.

Lavastuse tutvustus:

Hotellituba. Konditsioneeri monotoonne kohin õõtsutab seinu. Küünal bensiinikanistril loeb minuteid. Rahutud, auklike südametega hinged otsimas põhjusi, et tühimikud täita unistuste ja igatsustega. Kes püüab leida enda kaotatud kätt, kes tahab olla kangelane, kes soovib lihtsalt raha.

Omakasupüüd kihutab tegelaste soontes nagu rong, millel pole pidureid. Rattad ragisevad. Püüdlus leida mõistmist ja andestust seisab püstolitoru ees, mis võib plahvatada sama ootamatult kui õhupall puuladvas. Kas õnnestub üleliigsed kihid pingest maha raputada ja söestund südamed taas hõõgvele puhuda? Kas tänapäeva maailmas on see võimalik? Kas suudame luua uusi kokkuleppeid, purustada vanu eelarvamusi ja end minevikust lahti aheldada?

Martin MacDonagh on tuntud oma sünge Iiri huumori poolest, millega eestlastel on lihtne suhestuda. Tema filmid (“Kolm reklaamtahvlit linnaservas” ja “Inisherini hinged”) ja näidendid (“Padjamees” ja “Inishmore’i leitnant”) on vürtsitatud vägivalla ja värvikate tegelastega. Tema lugude ühiseks nimetajaks on äkilised pöörded ja ootamatult südamlikud suhted ning erandiks ei ole ka “Kadunud käsi”.

Lavastuse meeskond: Markus Truup, Meelis Rämmeld (Pärnu Endla), Nils Mattias Steinberg, Karel Käos, Marion Tammet, Kirill Havanski, Joel

Väli, Henri Otsing.

Mais 2023 toimus kokku 5 etendust.

Etendusi külastas 286 vaatajat.

***

Suvelavastus „Ääremaal“ esietendus 17. juunil 2023 Ihamaru endise kõrtsi hoones Põlvamaal.

Lavastuse tutvustus:

Mees, naine ja ääremaa. Kaks üleliigset inimest maailma veerel. On vaid loojangusse looklev argipäev ja Siibri küla nimi peatuse sildil, kus mööduvad bussid järjest harvemini peatuvad. Mees käib linnas tööd otsimas ja naine armastab teda, aga aastatega vananeb ka armastus ning

MÜÜDUD NAER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.