Rohkema info nägemiseks:

SAARE DISC GOLF MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 119; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAARE DISC GOLF kohta arvamuslugu!"

SAARE DISC GOLF MTÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saare Disc Golf 2022. a. majandusaasta aruanne

Tegevusaruanne mittetulundusühing Saare Disc Golf 2022. a.

Mittetulundusühing Saare Disc Golf asutati 26.märtsil 2016.aastal ja kanti registrisse 31.03.2016. 2016 kevadel Karujärve kettagolfi raja avamise järel tekkis vajadus Saaremaa discgolfi entusiaste koondada, et arendada ja koordineerida ühistegevust sh võistluste korraldamist ja radade haldamist. Esmalt sai asutatud vastav Facebooki grupp, milles täna on juba 801 liiget. Järgmise sammuna lõime MTÜ, mis oleks siis Saaremaa discgolfi entusiaste koondava klubi juriidiline vorm. Ühistegevuse tulemusena on tänaseks peetud palju kettagolfi võistlusi erinevatel püsi- ja ajutistel radadel. MTÜ liikmed ise on discgolfiga pea igapäevaselt seotud. Seeläbi on tekkinud visioon, millisel tasemel rajad peaks minimaalselt olemas olema, et inimestel oleks discgolfiga mõnus ja ohutu tegeleda, oleks tagatud vaheldus ja sportlik väljakutse ka erinevatel oskustasemetel. MTÜ Saare Disc Golfi jaoks on kõige olulisem inimeste heaolu tõstmine ja vabaaja võimaluste rikastamine. 2016.a. aastal taotles ühing KOP-ilt rahastust discgolfi korvide ostmiseks, sihtfinantseerimise toel laekuski 09.11.2016.a. 1945.80 eurot, mille eest tasuti 2016 aastal 5 korvi eest summas 960 eurot , kuna taotlus esitati 11 korvi peale, siis 6 korvi valmisid 2017 aasta alguses. 2017 aastal said nii Karujärve kui ka Kudjape rada omale uued viskealad (tiialad) ning toetust taodeldi ka Saaremaa vallalt .Discgolfi ringi läbiviimiseks Lääne- Saare

Põhikoolides“. Vald toetas seda projekti 10000 euroga, mille eest soetati lisakorve ja discgolfi kettaid. Samuti toimub selle raha eest treenerite tasustamine. 2018.a. saadi vallalt lisaks veel 10000 eurot. Korraldatud on nende rahade eest noortele discgolfi laagreid. Toimuvad treeningud soovijatele. Talvisel hooajal toimuvad võistlused spordihoones "Rähnid toas" jne. 2019.aastal hakati planeerima Karujärvele uut rajaasetust.

Projekti kogumaksumuseks on 2000 eurot. Rahastuseks esitati taotlus MTÜ Vöimalusele suuruses 1500 eurot ning omavastutuseks on 500 eurot. Taotlus kiideti heaks aasta lõpus. 2019 aastal tegeleti peamiselt nädalamängude korraldamisega ning radade hooldusega, olid ka mõned sisemängud. Aasta algul tehti ka aktiivsemalt soovijatele treeningtunde. Aastal 2020 tegeleti samuti peamiselt nädalamängude korraldamisega.

Treeninguid 2020 aastal ei toimunud, kuna pandeemia seadis piiranguid. 2019 aasta lõpus saadud toetus MTÜ Vöimaluselt realiseerus aastal 2020 Karujärvel, kus disainiti ja pandi püsti uus rada. MTÜ juhatus on 2-liikmeline. Juhatuse liikmetele ei ole makstud tasu.

Aastal 2021 peamisteks tegevusteks oli nädalamängude korraldamine ning üldine radade hooldus. Karujärve uus rada sai viimaseid lihve ning peamiselt muudel radadel üldiselt vajasid hooldust viskealad.

Aastal 2022 korraldati nädalamänge ja väiksemaid treeninguid. 2021 valmis Karujärvel uus rada, kus 2022 kevadel korraldati Eesti Discgolfi

Liidu amatööride karikasarja etapp. Uusi projekte seoses radadega 2022 ette ei võetud.

SAARE DISC GOLF MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.