Rohkema info nägemiseks:

RAE GOLFIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 941; jälgijaid - 16. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAE GOLFIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAE GOLFIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 941 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühing on vaba algatuse alusel asutatud mittetulundusühing, mis ühendab golfi vastu huvi tundvaid ja golfiga tegelevaid või selle ala arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi isikuid.

Ühingu põhitegevuseks on: - koondada ja ühendada golfist huvitatud isikuid; - propageerida golfiga tegelemist ja kaasata ühingu tegevusse golfist huvitatud noori, nende vanemaid ja toetajaid; - arendada ja toetada aktiivset seltskondlikku tegevust golfi avalikul tutvustamisel nii ühingu siseselt kui ka väljaspool; - korraldada ühingu liikmete jaoks sportlikku tegevust, organiseerida võistlusi, ühisüritusi teiste klubidega ning osavõtte võistlustest; - pidada arvestust ühingu liikmete mängutaseme (HCP) kohta; - edendada ja koordineerida golfialast tegevust Rae Golfi golfiväljakul Suuresta külas.

Klubiliikmed saavutasid 2022. aastal: - Eesti Mid-Amatööride rajamängu meistrivõistlusel naistest I koha ning meestest I ja III koha; - Eesti Neidude rajamängu meistrivõistlustel III koha; - Eesti Mid-Am meistrivõistlustel naistest I koha ja meestest II koha; - Estonian Junior Openil tüdrukute U14 vanuseklassis II koha, tüdrukute Eesti meistrivõistluste U21 vanuseklassis II kohta, poiste Eesti meistrivõistluste U18 vanuseklassis III koha, tüdrukute Eesti meistrivõistluste U16 vanuseklassis II kohta, poiste Eesti meistrivõistluste U14 vanuseklassis II ja III koha, tüdrukute Eesti meistrivõistluste U14 vanuseklassis I, II ja III kohta, tüdrukute Eesti meistrivõistluste U12 vanuseklassis III kohta; - Estonian Senior Openil 65+ vanuseklassis naistest II koha ning 70+ vanuseklassis meestest I koha; - Estonian Junior Tour üldarvestuses tüdrukute U21 vanuseklassis I koha ja poiste U21 vanuseklassis III koha, tüdrukute U16 vanuseklassis I, II ja III koha, tüdrukute U12 vanuseklassis III koha ja tüdrukute U9 vanuseklassis I ja III koha ning poiste U9 vanuseklassis III koha; - Eesti Klubidevahelistel meistrivõistlustel naiste võistlusklassis III koha ja naisseeniorite võistlusklassis III koha.

2022. aasta lõpu seisuga oli ühingul 715 liitunud ja liikmemaksu tasunud liiget.

RAE GOLFIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.