Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA RAHVATANTSUJUHTIDE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 135; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA RAHVATANTSUJUHTIDE SELTS kohta arvamuslugu!"

TALLINNA RAHVATANTSUJUHTIDE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Rahvatantsujuhtide Selts (TRS) on asutatud 22.03.2016 ja ühendab Tallinna rahvatantsuõpetajaid ja –juhte. Selts tegutseb avalikes huvides ja on heategevuslik, pakub sihtrühmale, mille toetamine tuleneb tema põhikirjast, kaupa või teenust peamiselt tasuta või muul kasumit mittetaotleval viisil või maksab sihtrühma kuuluvatele isikutele toetust.

Seltsi eesmärkideks on rahvatantsutraditsioonide igakülgne säilitamine, arendamine ja rahvatantsujuhtide kogukonna ühendamine Tallinnas.

Koosolekud 2022 aasta jooksul toimus kaks üldkoosolekut (25. märtsil ja 2. detsembril) ning 8 juhatuse koosolekut.

Koolitused

Toimus üks koolitus: 25. märts - mentorkoolitus lavastamisest (Kadri Tiis), koostöös Eesti Rahvakultuuri Keskusega.

Koostöö

Tihedaim koostöö 2022. aastal oli Eesti Rahvakultuuri Keskusega. Lisaks oli tähtis koostööpartner Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet (II Tallinna tantsupeo ettevalmistusprotsess).

Muud tegevused 9. novembril osales juhatuse liige Tiiu Üksik koolitusel “Milline on loll MTÜ juhatuse liige ja kuidas sellist tiitlit vältida?” (Juhatuse

Kompetentsikeskus, koolitaja Kaidi Holm).

Koduleht

Augustis 2022 valmis TRSile koduleht: https://tallinnarahvatants.ee/ koos ametliku e-posti aadressiga juhatus@tallinnarahvatants.ee.

II Tallinna tantsupeo ettevalmistused

I Tallinna tantsupidu toimus 2017. aastal Tondiraba jäähallis. II Tallinna tantsupidu oli esialgselt planeeritud toimuma 2023. aasta 14. mail, kuid oktoobris 2022 lükati edasi Tallinna linna otsusega algaval aastal pidu mitte rahastada. Esialgu on pidu edasi lükatud aastasse 2024, kuid puudub veel pearahastaja (Tallinna linna) rahastuse otsus. 4. novembril 2022 toimunud mõttetalgutel otsustati, et eeldusel, et pidu toimub aastal 2024, minnakse edasi sama meeskonna ja ideega, kuid muudetud repertuaariga tulenevalt hetkel valitud repertuaari seotusest 2023 noorte tantsupeoga.

Tähtsaim erinevus I Tallinna tantsupeo ja II Tallinna tantsupeo korralduses on TRSi rolli muutus. 2017 oli TRS partner ja Tallinna linn peakorraldaja, nüüd on TRS peakorraldaja ja Tallinna linn rahastaja.

Olulisemad koostööpartnerid II Tallinna tantsupeo ettevalmistusprotsessis 2022. aastal on olnud Eesti Rahvakultuuri Keskus, Tallinna

Lauluväljak ning Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet.

Peo ideekavandi konkurss toimus 2021. aastal. Korraldustöö algas jaanuarist 2022. Korraldusmeeskonda kuulub neli ja lavastusmeeskonda 17 inimest. Proejktijuht on Tiiu Üksik, pealavastaja Helena-Mariana Reimann. 2022. aastasse mahtus 24 meeskondlikku koosolekut, lisaks palju üksühele arutelusid ja iga meeskonnaliikme iseseisvat tööd.

2022. aastal valmis peo koduleht ja visuaal.

Lavastusmeeskond on 2022. aasta jooksul tegelenud repertuaari valiku, kava ja vahetekstidega. Tantsudele on loodud videod, kirjeldused (koostatud, redigeeritud), vajalik muusika noodistatud.

Korraldusmeeskond on 2022. aasta jooksul tihedalt suhelnud koostööpartneritega, tegelenud arvete, lepingute, nõusolekute ja aruandlusega.

Pannud kokku eelarve ja esitanud Tallinna Kultuuri- ja Spordiametile. Kirjutati projekt Eesti Rahvakultuuri Keskuse regionaalsesse taotlusvooru (rahastatud). Veidi jõuti tegeleda ka turundus- ja teavitustegevusega enne edasilükkamise otsust.

Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet rahastas 2022. aasta jooksul tehtud peo ettevalmistusega seotud tegevusi.

TALLINNA RAHVATANTSUJUHTIDE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.