Rohkema info nägemiseks:

SUVEUNI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 221; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUVEUNI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SUVEUNI MTÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Suveuni korralas 25. juulist 2. augustini 2022 Pärnus 20. korda rahvusvahelist klaverifestivali

Suveuni, mille hingeks ja tsentriks on maailmahaardega mees ja Pärnu aukodanik prof Arbo

Valdma.

2022. aasta festival oli juubelihõnguline. Professor Arbo Valdma tähistas sel aastal oma 80 aasta juubelit, samuti 50 aastat õpetajatööd ja 20 aastat Pärnu Suveune festivali.

Kõik pedagoogika- ja klaverihuvilised said tasuta jälgida festivali raames toimuvaid pianistide meistrikursuste tunde Pärnu raekojas. Kursuslased tulid sel aastal Pärnusse nii Saksamaalt,

Austriast, Prantsusmaalt kui USA-st, aga ka siitsamast Eestist: Võrumaalt, Pärnust ja Tallinnastki.

Muusikagurmaanidele oli kontserte festivali menüükaardil kokku viis, lisaks veel kahel õhtul videopromenaadid Pärnu linnakodaniku majas.

Lisaks festivalile andis MTÜ Suveuni prof Arbo Valdma juubeli puhul välja mälestusteraamatu „27 pilku Arbole“, mida kinkisime kauaaegsetele koostööpartneritele ja mida oli võimalik osta klaverifestivali kontsertide ajal.

SUVEUNI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.