Rohkema info nägemiseks:

KIHNU MEREPÄÄSTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 548; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KIHNU MEREPÄÄSTE SELTS kohta arvamuslugu!"

KIHNU MEREPÄÄSTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 548 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal Kihnu Merepääste Selts MTÜ päästeteenuseid ei osutanud. Siiski midagi toimus.

Esiteks, algas aasta brutaalse rünnakuga Vene Föderatsiooni poolt Ukraina iseseisvuse lõpetamiseks. Üleskutsele saata Ukrainasse 4WD tehnikat reageeris selts järgmiselt. PPA-lt saadud 1997. aasta Nissan Patrol annetati tasuta Ukrainale. Tehnika kogus kokku ja viis kohale

P-Trucks OÜ Raimond Pärn´a isikus. Slava Ukraini!

Teiseks, oluline sündmus oli tulude laekumises. Ühe mereabisündmuse võlg aastast 2019 sai seltsile tasutud, kui peaaegu, et väljapressimise teel saadi ühelt purjelaevakaptenilt kätte viimased 20 eurot, mille ta seltsile võlgu. Kutse ise oli 2019. aasta 12. augustil, kus lõbusal seltskonnal oli kütus suurel purjekal otsa saanud ja purjetada enam ei tahtnud.

Kolmas teema, mis üles kerkis, oli liitumine TROSSi süsteemiga. Kuivõrd seltsil endal alust pole, siis jäi see siiski soiku.

Neljandaks, julgestati Kaitseliidu Pärnumaa maleva Soontagana malevkonna dessandiõppust. Algul väikeseid RIBe Kihnu tuues, seejärel õppuse ajal ning hiljem pukseeriti alused tagasi Munalaiu sadamasse.

2022. aasta möödus samuti lobitegemise tähe all merepäästekaatri soetamiseks. Riik jätkuvalt vedu ei võtnud, kuid erakapitalil tekkis huvi toetada aluse soetamist Kihnu merealale kogukonna toetuseks. Kuidas see huvi realiseerub, selgub 2023. aasta jooksul.

KIHNU MEREPÄÄSTE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.