Rohkema info nägemiseks:

LÕUNAPESA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 139; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÕUNAPESA MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÕUNAPESA MTÜ hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Lõunapesa 2022. majandusaasta tegevusarunne

Mittetulundusühingu Lõunapesa on avalikes huvides tegutsev heategevuslik organisatsioon. Ühing asutati 2016. aasta detsembris ja registreeriti mittetulundusühinguna Tartu Maakohtu registriosakonnas 22.12.2016. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud 2022. majandusaasta kohta.

Mittetulundusühingu Lõunapesa tegevuse eesmärgid on jätkuvalt: 1) pakkuda asendushooldus- ja teisi sotsiaal-hoolekande seaduses nimetatud teenuseid ja viia läbi nendega seotud tegevusi (mh tõlkida ja toimetada teema-kohaseid allikaid); 2) korraldada ning osaleda sotsiaal- ja kultuurivaldkonna projektides ja tegevustes (mh arendada koostööd erinevate sotsiaal- ja kultuurivaldkonna huvigruppide vahel ja korraldada üritusi); 3) korraldada, viia läbi ja/või vahendada sotsiaal- ja kultuurivaldkonna koolitusi.

Ühingu tegevuse peamiseks sihtgrupiks on vanemliku hoolitsuseta jäänud lapsed. 2022. majandusaastal oli ühingus asendushooldusteenusel neli vanemliku hoolitsuseta alaealist last vanuses 5-9 eluaastat. Ühingu ainsaks tegevuseks 2022. majandusaastal oli asendushooldusteenuse pakkumine ühe perevanemaga perekodus, milleks sõlmiti kahepoolsed halduslepingud Tartu Linnavalitsuse, Pepsiääre Vallavalitsuse ning

Tõrva Vallavalitsusega.

MTÜ-d juhib ja esindab juhatus. Juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhataja. Juhatajale 2022. majandusaastal juhatuse liikme tasu ei makstud. Samuti ei makstud tasu perevanema abikaasale, kes on ühingu asutajaliige, kuid mitte töötaja.

Ühingus oli 2022. majandusaastal kaks ametikohta: perevanem ja perevanema abiline. Perevanemaga sõlmiti võlaõiguslik perevanema leping vastavalt SHS § 45 14 lg 3. Perevanemale maksti netotöötasu 650 eurot kuus. Perevanema abilisega sõlmiti samuti võlaõiguslik perevanema abilise leping SHS § 45 14 lg 3 alusel, perevanema abilisele maksti netotöötasu 200 eurot kuus. Töötajatele ei makstud 2022. majandusaastal lisatasusid ega preemiaid, perevanema abilisele kompenseeriti ületunnitöö vaba ajaga koolivaheaegadel.

LÕUNAPESA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.