Rohkema info nägemiseks:

SAUE DISCGOLFI KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAUE DISCGOLFI KLUBI kohta arvamuslugu!"

SAUE DISCGOLFI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2017 aastal loodi kettagolfi harrastajate ja huviliste ühise eesmärgiga Saue Discgolfiklubi, mille eesmärgiks propageerida sportlikku eluviisi Saue linnas, hooldada ning korraldada Saue discgolfi rajal erinevaid võistlusi, kui ka koolitusi.

Oleme loonud võimaluse veeta Saue linnas tasuta vaba aega discgolfi radadel. Mängida nii harrastaja kui ka profisportlasena. Rada areneb jõudsalt tänu korrapärastele hooldustele ning suudab korraga mahutada võistlema 70 discgolfi huvilist.

Aastatega on meie klubi suurenenud kui ka laienenud Harjumaa piirides. Klubiliikmetest on saanud sõbrad ning tänu ühisele huvile ja sihikindlusele oleme kogunud tuntust Eesti discgolfi maastikul. Erinevatel aastatel oleme saavutasid Saue Discgolfi Klubi liikmed mitmeid märkimisväärseid tulemusi erinevatelt nädalamängudelt, Eesti Discgolfiliidu Karikasarjalt kui ka Eesti Meistrivõistlustelt nii harrastajate kui ka edasijõudnute klassis.

Aastal 2022 korraldasime Saue discgolfi talve- ja suvesarjaga kokku 40 nädalamängu, mis tõi igal nädalavahetusel sõltumata ilmast kohale 50-70 mängijat. Suure jälje jättis võistluste korraldamisse kogu maailma tabanud covid pandeemia, mille tõttu tuli mitu nädalamängu ära jätta.

Suvel 2022 korraldasime lisaks nädalamängudele ka Saue valla Meistrivõistlusi, mis tõid üle Saue valla kokku rohkem kui 70 võistlejat.

Saue Discgolfi klubi on pakkunud erinevaid algkoolitusi lastele ja täiskasvanutele.

Järgnevate aastate plaan on Saue Discgolfi Klubi liikmelisust muuta kvaliteetsemaks ning arendada üheskoos välja Saue discgolfi park vähemalt 18. korviliseks. Kahjuks on Keskkonna Ameti pahatahtliku sekkumise tõttu see plaan määramata ajaks edasi lükatud.

Meie eesmärk on pakkuda täisväärtusliku võimalust alaga tutvumiseks Saue linnas/vallas. Erinevad nädalamängud, Saue valla MV ja suvepäevad on kalendris ka aastal 2023.

Üritustega saab tutvuda veebilehel https://discgolfmetrix.com/ ja Facebookis Discgolf

Sauel

Rada on avatud tasuta kõigile. Kehtivate reeglite ja eetikaga saab tutvuda raja infostendilt.

Kui ei ole enne mänginud, vajad nõu erinevate ketaste või visketehnika kohta, küsi nõu!

SAUE DISCGOLFI KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.