Rohkema info nägemiseks:

ELUPUUTALU RATSAMATKAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 381; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELUPUUTALU RATSAMATKAD MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELUPUUTALU RATSAMATKAD MTÜ hetkeolukord

Juba 381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu Elupuutalu Ratsamatkad loodi aprillis 2017. Ühingu eesmärgiks on suurendada inimeste teadlikkust loodusest, kohalikust pärandkultuurist ning erinevatest loomateraapiavõimalustest. Eesmärgi täitmiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: 1. annab edasi loodusteadmisi koos koerte ja hobustega; 2. osaleb noortele ja lastele suunatud üritustel; 3. korraldab loodusmatku; 4. tutvustab kohalikku pärandkultuuri; 5. korraldab koolitusi, infopäevi ja seminare; 6. teeb koostööd teiste sarnaste organisatsioonidega Eestis ja välismaal; 7. osutab teraapilisi teenuseid erivajadustega lastele, noortele ja täiskasvanutele; 8. osaleb laatadel, messidel ja üritustel; 9. korraldab või/ja osaleb laste sünnipäevadel; 10. annab võimaluse välja rentida piknikuplatsi.

2023. aastal andsime oma panuse kolme ratsa- ja loodusõppelaagri korraldamises. Tutvustasime kohalikku pärandkultuuri ratsamatkade pakkumisega. Osalesime Kuimetsa jaanitulel ja Velise laadal. Jätkuvalt teeme koostööd kohaliku lasteaiaga Lustilaps, kus viime järjepidevalt läbi hobutundi, milles hoiame teraapiasuunda ning teadmisi loomade eest hoolitsemisel.

31.12.2023 seisuga on liikmeid kokku 3.

ELUPUUTALU RATSAMATKAD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.