Rohkema info nägemiseks:

PEEDU JOOKSUSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 211; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PEEDU JOOKSUSELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PEEDU JOOKSUSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 211 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Peedu Jooksuselts asutati 2017. aastal. MTÜ põhitegevuseks on Elva Metsajooksude sarja korraldamine. Elva Metsajooksude eesmärgiks on propageerida maastikujooksu osatähtsust liikumisharrastajate igapäevases treeningus ja ühtlasi aidata üles leida huvitavad ja vaheldusrikkad treeningmaastikud Elvas ja Elva lähiümbruses. Jooksusarja korraldati kuni aastani 2019, mil Eestisse jõudis viirus Covid. Sarja kuulus kolm etappi, Vapramäe jooks, Elva Mägede jooks ja Elva Järvede jooks. Sarja iga etapi põhijooksuga koos korraldatakse ka laste- ning noortejooksu, et suunata ka noori rohkem liikuma ning anda võimalus omavanuste seas end maastikul võisteldes proovile panna. Jooksusarja korraldab seltskond spordiaktiviste vabatahtliku tööna. Palgalisi töötajaid MTÜ-l ei ole ning juhatuse liikmetele aruandeperioodil tasu ei makstud. 2022 aasta lõpetati tulemiga 0 eurot, tegevust ei toimunud (2021: kahjumiga 42 eurot).

PEEDU JOOKSUSELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.