Rohkema info nägemiseks:

KÄSMU LAHE MEREPÄÄSTE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 128; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÄSMU LAHE MEREPÄÄSTE kohta arvamuslugu!"

KÄSMU LAHE MEREPÄÄSTE MTÜ hetkeolukord

Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Käsmu Lahe Merepääste loodi 2017. aastal kuna Käsmu lahe piirkonnas puudus merepääste võimekus. MTÜ tegevuse põhieesmärgiks on veeohutuse tagamine Käsmu lahel ning selle laiemas ümbruses.

Käsmu lahes asub kaks väikesadamat (Käsmu ja Võsu) ning nende vahel toimub navigatsiooniperioodil tihe liiklus. Projekteerimisel oleva

Käsmu sadama laiendustööde järgselt Käsmu sadama populaarsus ning liiklustihedus Käsmu lahes kasvavad, mis suurendab veelgi merepääste võimekuse vajadust.

Ühingu tegevus on suunatud järgmiste eesmärkide saavutamisele: - tagada vabatahtliku merepääste kiire reageerimisvõime Käsmu lahes ja selle ümbruses abi vajajatele; - võimaldada vabatahtliku merepääste efektiivset kaasamist Politsei- ja Piirivalveameti merepääste väljakutsetele; - parandada mereohutust Käsmu lahes ja selle ümbruses; - kasvatada antud piirkonnas meresõitjate turvatunnet; - tõsta Käsmu rajatava sadama mainet ning usaldusväärsust; - võimaldada efektiivsemat ennetustööd ning kujundada kogukonna liikmete ja meresõitjate hoiakuid mereturvalisusesse; - suurendada kogukonna sidusust läbi kogukonna liikmete vabatahtliku ühistegevuse, mis on suunatud avaliku turvalisuse tagamisele.

2020. aastal jätkas ühing oma põhikirjajärgsete tegevuste elluviimist, päästevarustuse hankimist, liikmete koolitamist ja annetuste-toetuste kaasamist.

Ühingu 2023. aasta eesmärgiks on oma võimekuse tõstmine läbi päästepaadi soetamise ning liikmete jätkuv koolitamine, et täita endale seatud eesmärke. Täisvalmidus merepäästeoperatsioonideks on kavandatud alates 2023. aasta navigatsioonihooajast.

KÄSMU LAHE MEREPÄÄSTE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.