Rohkema info nägemiseks:

EESTI KOGEMUSABI ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 151; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KOGEMUSABI ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI KOGEMUSABI ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Kogemusabi Ühing

Majandusaasta 2022 tegevusaruanne

MTÜ Eesti kogemusabi ühing pakkus kogemusnõustamise teenust Töötukassa riigihanke võitjana koostöölepingu alusel Tallinnas ja Harjumaal,

Järvamaal, Lääne-Virumaal, Raplamaal, Läänemaal, Viljandimaal, Valgamaal, Tartumaal, Ida-Virumaal, Pärnumaal ja Võrumaal osalise või puuduva töövõimega klientidele.

Töötukassale teenuse osutamisest saadud rahaliste vahendite toel viisime läbi taastumisprogramme mitte töötukassa klientidele (tavalistele inimestele, kes ei ole end kusagil arvele võtnud) ja koolitusi vaimse tervise probleemidega inimestele tõstmaks nende konkurentsivõimet tööturul. Oleme püüdnud parendada koolitatavate sotsiaalseid oskusi. Tavaliselt on nõrk suhtlemisoskus ja vilets toimetulek stressirikaste olukordadega, see mis põhjustab töötust, kuritegelikku käitumist, kõrvalejäämist ühiskonnast. Oleme otsinud lektoriteks oma ala tugevaid asjatundjaid. Lektorid esitasid arve oma teenuste eest. MTÜ Eesti Kogemusabiühing ei ole töötasu või muid tasusid oma vabatahtlikele, ega ka juhatuse liikmele maksnud. Meie arvates ongi mittetulundusühingu mõte anda ühiskonnale võimalikult palju, ise materiaalset kasu saamata.

Ühingu liikmete tasuks on saadav heaolutunne teiste inimeste aitamisest. See kaalub üles kõik rahalised ja muud materiaalsed väärtused.

MTÜ Eesti kogemusabi ühing on võtnud oma missiooniks huvikaitse arendamise vaimse tervise probleemidega inimestele. Vähem kiireid, vähem nutikaid, kehvemaid nägijaid ja kuuljaid, vähema suhtlusoskusega inimesi kiusatakse taga töökohal, eraelus, kaupluses ja mujal. Me loodame läbi oma teavitustöö muuta inimeste suhtumist. Me kõik võime läbi mingi õnnetuse jääda raskesti haigeks ja mitte taastuda. Kas me ise oleme nõus, et meid siis koheldakse, kui alaväärtuslikke ja mitte vajalikke?

MTÜ Eesti kogemusabi jätkab tööd kogemusnõustajate ja tugiisikute integreerimisel teenuste kompaktsemaks pakkumiseks. Ühtlasi tegeleme vanglast vabanenute taas ühiskonnastamise ja psüühikaprobleemidega endiste kinnipeetavate tööturule naasmiseks vajalike sotsiaalprogrammidesse suunamisega.

Lugupidamisega!

Avo Vesberg

Juhatuse liige

MTÜ Eesti kogemusabi ühing

EESTI KOGEMUSABI ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.