Rohkema info nägemiseks:

ISMART CLUB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 297; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ISMART CLUB MTÜ kohta arvamuslugu!"

ISMART CLUB MTÜ hetkeolukord

Juba 297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ iSmart Club on teaduslik ja tehniline vaba aja veetmise keskus eesmärk on aidata kaasa uue põlvkonna spetsialistide robotite masin juhtimise valdkonnas.

Tehniline progress täidab kiirelt meie igapäevaelu. Juba praegu saab Tallinnas ringi sõita isejuhtivate bussidega ning saata pakke robotkulleriga.

Tänaseks on Euroopa Parlamendis ja Riigikogus arutlusele võetud robotite ning tehisintellekti tehnika kasutamise reeglid ning toetudes sellele võib järeldada, et mõne aja pärast saavad reaalsuseks ulmekirjanduse kõige julgemad väited.

Järjest aktuaalsemaks muutub nõudlus heade mehhatroonika ning robootika spetsialistide järgi.

MTÜ iSmart Club on teaduslik-tehniline huvikeskus, mis on seadnud endale eesmärgiks kasvatada uut innovatsioonilist põlvkonda, kes oleks võimelised juhtima robotiseeritud tehnikat ning töötama kaasaegses firmades, sest meie maailmas on robotid väga nõutud näiteks: meditsiinis, kosmilistes programmides ning muidugi ka hariduses.

Haridusprogramm meie keskuses koosneb kuuest põhikursusest, mis on välja töötatud professionaalsete metodiste poolt kasutades Lego

Education soovitusi lastele vanuses 5-12 aastat. Lisaks korraldame me lastele ning täiskasvanutele meistriklasse, temaatilisi tunde, organiseerime sünnipäevi/pidusid ja robootikaga seotud linnalaagreid.

Meie keskuses saavad noored programmistid ning insenerid avardada oma silmaringi ning õppida midagi uut mehaanika, füüsika ning arhitektuuri kohta ehitades erinevaid mudeleid kasutades harivaid LEGO komplekte (WeDo 2.0., Machines and Mechanisms, Mindstorms EV3) sealhulgas töötades Arduino komplektide põhjal, mis on sobilikud erinevatele vanustele.

Õppetöö toimub kord nädalas (sept-mai) erinevates Tallinna lasteaedades ning koolides, mis on väga mugav nii vanematele kui ka lastele, sest õpilane ei pea mitte kusagile sõitma. Kõik vajalikud asjad toob õpetaja ise koha peale. Grupis õpib mitte rohkem kui 10 õpilast. Töötades paarides õpivad lapsed kostööd tegema ning üksteisega arvestama.

ISMART CLUB MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.