Rohkema info nägemiseks:

MEHKAMAA KULTUURISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 155; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEHKAMAA KULTUURISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MEHKAMAA KULTUURISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mehkamaa kultuuriselts on mittetulundusühinguna asutatud viie aktiivse isiku poolt, registrisse kanti 20.09.2017. Juhatuse liikmeid on kaks.

Seltsi eesmärgiks on pakkuda igas vanuses elanikele eneseteostuse ja vaba aja sihipärase veetmise võimalusi.

2018. aastal oli suurimaks väljakutseks Mehkamaa infolehe väljaandmisele partneri leidmine. Esitasime KOP-i toetuse saamiks taotluse, kuid seda ei rahastatud. Aasta lõpuks leidsime partneri MTÜ Murtud Rukkilille Ühing näol, kes aitab katta infolehe väljaandmisega seotud kulusid.

Esimene infoleht ilmus novembris 2018.

Augustis 2018 toimus avatud Mehkamaa päev, kus meie selts oli koos partneritega (eestvedajaks MTÜ motoklubi Wildhogs MC, teised partenerid Mõniste Rahvamaja, Mõniste noortekeskus, MTÜ Ääremaa Noored) korraldusmeeskonnas. Päev oli menukas, kokku külastas

Mehkamaa üheksat ettevõtet, asutust peaaegu 200 inimest. Kokkuvõtval koosolekul otsustasime, et sarnaseid päevi oleks mõistlik korraldada iga 3-5 aasta järel.

2019. aastal jätkati infolehe väljaandmist ning koostööd piirkonna seltside, asutuste ja ettevõtetega.

2020.aastal jätkati samuti kohaliku infolehe väljaandmist koostöös MTÜ-ga Murtud Rukkilille Ühing. Igasugused muud tegevused olid pärditud üleriigilistest piirangutest tuleneval.

2021. a jätkame infolehe välja andmist. Samuti osalesime aktiivselt Mõniste juubeliaasta tähistamisel. Sel aastal toimus erinevaid külapäevi ning muid sündmusi, mille korraldamisel saame oma meeskonnaga abiks olla. Veebruaris esitasime KULKA Võrumaa tegevusgrupile taotluse toetada Aili-Külike Paeglise koostatud ülevaadet Mõniste piirkonna hariduselust trükkimiseks ettevalmistamise kulude katmist.

2022.a toimetasime edasi Mehkamaa infolehte. Koostöös teiste piirkonna seltside ja ühingutega viisime läbi projekti "Juuripitten Mehkamaalt" raames meeleoluka jaaniõhtu.

2023.a oleme plaaninud korraldada järjekordse Avatud Mehkamaa päeva.

MEHKAMAA KULTUURISELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.