Rohkema info nägemiseks:

RAHVATANTSURÜHM TÄHETAR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 219; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAHVATANTSURÜHM TÄHETAR MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAHVATANTSURÜHM TÄHETAR MTÜ hetkeolukord

Juba 219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rahvatantsurühm Tähetar asutati eesmärgiga säilitada, väärtustada, hoida ja arendada tantsulist tegvust ja traditsioone.

Aasta 2022 oli naisrühm Tähetarile täis tegutsemist ja esinemislusti, kuhu jäid väiksemad kohalikud sündmused nagu Nõo valla heategevuskontsert „Ukraina toetuseks“ , jaanipäev, huvitegevuslaste laat, advendi küünla süütamine ning suuremad üritused nagu Tartumaa tantsupidu „Päev Emajõel“, Tartu talvine tantsupäev ja III Eesti naiste tantsupidu „PereLugu“, kus Tähetar astus üles N1 liigis (kõrgema tasemega naisrühmad).

Aasta jooksul omandati kaheksa erinevat tantsu. Lisaks esinemistele on naisrühm Tähetarile olulised ka rühmasisesed traditsioonid - jõulupidu ning hooaja alguse ja lõpu tähistamine. Uued plaanid ning soovid pannaksegi paika hooaja alguspeol.

Aastal 2023 on Tähetaril plaanis kaks suuremat ettevõtmist. 29. märts – 04. aprill 2023 läheb naisrühm Tähetar koos sõprusrühmaga Lähtelt

Eestit esindama Itaaliasse IX Internatsional Spring Festival „Garda`s Lake“. Samuti on suursündmuseks rühma 8. sünnipäevapidu „Tähefolk“.

Lisaks planeerime osaleda Nõo valla jaanipäeval, Nõo valla taasiseseisvumispäeval ja Elva laulu- ja tantsupeol.

Meie tegevusi saab jälgida FB-lehel https://www.facebook.com/tahetar ja kodulehelt www.tahetar.ee.

RAHVATANTSURÜHM TÄHETAR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.