Rohkema info nägemiseks:

EESTI KESKKONNAHARIDUSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 323; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KESKKONNAHARIDUSE ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI KESKKONNAHARIDUSE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1. Üldandmed

Eesti Keskkonnahariduse Ühing asutati 25. oktoobril 2017. aastal keskkonnahariduse konverentsil Jänedal, asutajaliikmed oli 73.

1. Ühingu eesmärgid

Ühing tegutseb järgmiste eesmärkide nimel: (cid:127) edendada keskkonnaharidust ja -teadlikkust ühiskonnas, (cid:127) tagada keskkonnahariduse kvaliteet, (cid:127) ühendada keskkonnaharidusega tegelevaid isikuid ja esindada nende huve, (cid:127) arendada keskkonnaharidusega tegelevate isikute kutseoskusi, (cid:127) laiendada keskkonnahariduse rahastamisvõimalusi.

1. Liikmeskond ja juhatus

Ühing koondab keskkonnahariduse valdkonnas tegutsevaid, õpetajaid ja keskkonnahariduse käekäigust huvitatud eraisikuid. Ühingul oli 31.

detsembri 2022 seisuga 122 liiget. Alates 28. oktoobrist 2021 on juhatus kuueliikmeline, juhatusse kuuluvad Jonas Nahkor, Dagmar Hoder,

Evelin Laanest, Helle Kont, Raul Savimaa ja Kaja Karu-Espenberg. Juhatuse töö toimub vabatahtlikkuse alusel, juhatuse töö eest tasu ei makstud.

2022. aasta jooksul toimus kaks üldkoosolekut: 20. juunil veebi teel ja 24. oktoobril Võrus. Juuni üldkoosoleku olulisem otsus oli 2021. aasta majandusaasta aruande kinnitamine. Arutati ka 2022.-2023. aastaks kavandatavaid tegevusi. Oktoobris toimunud üldkoosolekul tähistati ühingu 5. sünnipäeva ja toimus arutelu töörühmade tegevuste kavandamiseks.

1. Tegevused, projektid ja muud arengud

Koolitused ja Suveakadeemia

SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse toetatud projekti nr 18571 “Keskkonnahariduse koolituspäevad ja suveakadeemia 2021–2022” raames õppisime tundma inimese ja looduse vastastikmõjus sündinud kooslusi ehk pärandkooslusi. Koolituspäevad toimusid Ida-Virumaal 02.03.2022 ja

Matsalus 27.05.2022 ning linnaloodusele pühendatud Suveakadeemia leidis aset Tartus.

Koolituspäeva Ida-Viru maastikud aitasid läbi viia MTÜ Alutaguse Matkaklubi, MTÜ Avatud ja Hoitud loodus ning Kiikla rahvamaja. Tutvusime sellega, kuidas Aidu karjääri kaevandatud alasid taasmetsastatakse, missugused on olnud põlevkivi kaevandamise mõjud ning kuidas mägiveistega poollooduslikku kooslust hooldatakse. Koolitusele jõudis 13 inimest.

Kevadel külastasime mitmeid kohti Matsalu Rahvuspargis, et tutvuda sealsete luha-, loopealsete ja niidukooslustega Aveliina Helmi juhendamisel ja merekalda elustikuga Helen-Orav Kotta ja Jonne Kotta abiga. Matsalu koolitusel osales 18 inimest.

EESTI KESKKONNAHARIDUSE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.