Rohkema info nägemiseks:

MINU RIIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 281; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MINU RIIK MTÜ kohta arvamuslugu!"

MINU RIIK MTÜ hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Kodanikuhariduse programmi läbiviiva

MTÜ MINU RIIK tegevusaruanne 2023. aasta kohta

MTÜ MINU RIIK on kodanikuhariduse programmi Minu Riik läbiviija. Kodanikuhariduse programm MINU RIIK alustas 2023 õppeaastal Euroopa projekti

Erasmus+ toel oma 22. tegevusaastat.. Programmi eesmärgiks oli ja on püüd vabariigi vene õppekeelega ja osaliselt ka eesti õppekeelega üldhariduskoolide üheksandate klasside õpilastele formeerida lojaalset suhtumist riiki ja võimu- ning poliitilistesse institutsioonidesse, mis aitab kaasa: (cid:127) kahe erineva kogukonna sidususe süvendamisele; (cid:127) laiemalt integratsiooniprotsessi edasiviimist õpilaste (koolide) kaudu; (cid:127) naturalisatsiooniprotsessi hoogustumisele; (cid:127) mitte-eestlastest ja ka eesti õppekeelega koolide õpilaste jaoks riigi- võimustruktuuride paremale mõistmisele; (cid:127) ühiskonna(kodaniku)õpetuse kui aine praktilisemale tundmaõppimisele; (cid:127) teadlikuks kodanikuks saamisele ja kodanikutunde tugevdamisele.

Partnerlusperioodi 2023. aasta jooksul täitis MTÜ Minu Riik Erasmus+ sõlmitud lepingust tulenevaid kokku lepitud tegevusi.

2023. aastal viidi läbi järgmised tegevused: 1. õppepäevad vastavalt kinnitatud ja kooskõlastatud graafikule toimusid üheksandatele klasside õpilastele kodaniku(ühiskonna)õpetuse tunni näitlikustamiseks. Õppepäev algas õpilasgrupil saabumisega Tallinna ja lektor-giidi vastuvõtuga ning tema poolt enda ja päevakava tutvustamisega.

Vastavalt päevakavale külastati õppepäeva raames: - Vabariigi Presidendi Kantseleid või Stenbocki maja (Vabariigi Valitsuse tööga tutvumine), siis üks nendest; - Riigikogu, kus tutvuti parlamendi tööga, toimus kohtumine Riigikogu liikmega (tavaliselt sealt piirkonnast, kust õpilased saabusid, kohtumised olid planeeritud ja jagatud Riigikogu fraktsioonide vahel vastavalt fraktsiooni liikmete arvule terveks õppeaastaks), osaleti viktoriinis, mille parimad vastajad said diplomi ja auhinnad; - Euroopa Komisjoni Eesti esindust ja Elamuskeskust, kus tutvuti Euroopa Liidu ja selle liikmesriikidega, osaleti küsimuste-vastuste mängus; - Tallinki meretundi Meremuuseumi Lennusadamas, kus kutseorientatsiooni eesmärgil tutvustati õpilastele meremehe elukutset, merendust ja laevandust.

Õpilased said osa ka ekskursioonist Lennumuuseumi - Vabadusel, Turvalisusel ja Õigusel Rajaneva Ala Suuremahuliste IT-süsteemide Operatiivjuhtimise Euroopa Liidu Amet (eu-LISA), kus tutvuti selle organisatsiooniga ja saadi uusi IT-alaseid teadmisi - Eesti Panga Muuseumi, raha ja raha ajalooga tutvumine - Tallinna Teletorni, õpilastele mõeldud teematunnis osalemine - Riigimetsa Majandamise Keskust ja Metsamaja, õpilased said ülevaate meie metsanduse eilsest ja tänasest päevast ning tulevikust

Päev jaotus vastavalt päevakavale: kell 10.00 Presidendi loss või Stenbocki maja külastus kell 12.00 Riigikogu külastus (kohtumine Riigikogu liikmega, viktoriin) kell 14.00 lõunasöök Riigikogu kohvikus kell 15.00 kas Euroopa Komisjoni Eesti esinduse ja Elamuskeskuse, eu-LISA, Tallinki meretunni, Eesti Panga Muuseumi, Riigimetsa Majandamise Keskuse või Tallinna Teletorni külastus.

MINU RIIK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.