Rohkema info nägemiseks:

PAIDE LINN, AIAVILJA TN 15 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 277; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAIDE LINN, AIAVILJA kohta arvamuslugu!"

PAIDE LINN, AIAVILJA TN 15 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 277 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Paide linn, Aiavilja tn 15 korteriühistu loodi 13.01.2018.

Korteriühistu on korteriomanike mittetulundusühing. Ühistu eesmärgiks on Paide linnas Aiavilja tänav 15 asuva kaheksakümne viie korteriomandi eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega kommunaalteenuste ja omaniku kohustuste vahendamine. Ühistu majandusaasta algab 01.jaanuaril ja lõpeb 31.detsembril. Ühistu juhindub oma tegevuse organiseerimisel Eesti Vabariigi mittetulundusühingute seadusest, korteriühistu seadusest, raamatupidamise seadusest ja maksuseadustest. Ühistu on iseseisev juriidiline isik, on iseseisval bilansil ja omab

Swedbankis pangaarvet. Ühistu omab oma tegevuseks vajalikku käibevara. Ühistu vastutab oma kohustuste eest kogu oma varaga. Ühistu ei vastuta oma liikmete kohustuste eest.

Ühistu tegevust organiseerib üldkoosolekul valitud kolmeliikmeline juhatus.

Aruande perioodil on tegeletud avariiliste remontidega ja hoone tehniliste süsteemide hooldusega. Samuti jäätmemajanduse korralduse ja territooriumi hooldusega. Järgneval majandusliku tegevuse perioodil on planeeritud jätkata töödega, mis tagavad hoone säilimise ja ohutu ekspluateerimise vastavalt majandustegevuse aastakavale.

Ühistu osakapital on 7896 eurot.

2021.a. võeti pangalaen summas 673 740, 53 eurot. Pangalaenu ja intresside tasumine toimub 20 aastase graafiku alusel.

2021. aastal eraldas Kredex Paide linn, Aiavilja tn 15 korteriühistule rekonstrueerimistoetust summas 695 160,52 eurot.

2022. aastal teostati maja esise parkla projekteerimine summas 2160 eurot ning asfalteerimistööd summas 51602,68 eurot. Tööd finantseeriti remondifondi arvelt.

PAIDE LINN, AIAVILJA TN 15 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.