Rohkema info nägemiseks:

NAISRÜHM HERMINE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 230; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NAISRÜHM HERMINE MTÜ kohta arvamuslugu!"

NAISRÜHM HERMINE MTÜ hetkeolukord

Juba 230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Naisrühm Hermine on tegutsenud järjepidevalt Tartu Vallas Lähtel alates 1999 aastast. Rühmas on tantsinud nende aastate jooksul üle 30 naise. Hetkel tantsib rühmas 16 aktiivset tantsijat.

Rühma juhendaja Piret Pruus omandas 2023. aastal tantsuspetsialist- tase 6 kutsetunnistuse.

2023. aasta kujunes planeeritult aktiivseks. Veebruaris osaleti Tartu valla isetegevuslaste peol, aprillis Sopravista rahvusvahelisel tantsufestivalil

Itaalias, mais Võnnus Kaera-Jaani võistutantsimisel, juunis naistantsurühma Tähetar sünnipäeval, juulis Väägvere Wolgil ning detsembris

Tartumaa talvisel tantsupeol.

Rühma suur unistus on olnud omada kohaliku kihelkonna, Äksi kihelkonna rahvariideid.

2023. aasta sügisel kirjutas Naisrühm Hermine LEADER-projektitaotluse uute Äksi kihelkonna rahvariiete soetamiseks ning ürituse „Rahvas ja rõivas“ läbiviimiseks 2024. aasta lõpus.

2024. aastal plaanitakse veel osaleda Tartumaa tantsupeol "Juure juures" ja Kagu-Eesti tantsupeol "Minu südames".

NAISRÜHM HERMINE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.