Rohkema info nägemiseks:

MERIKÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 329; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MERIKÜLA SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MERIKÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 329 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Meriküla selts asutati asutajaliikmete poolt kevadel 10.03.2018 ja registreeriti ettevõtjaregistris 12. juunil 2018.

Külaseltsi arengukava on koostatud ühte peamist eesmärki silmas pidades – küla on ka tulevikus rahulik elupaik, kus on säilinud omapärane loodus. Seltsi põhieesmärgid: a) Meriküla ja Tilgu tee kandiga seotud ühiskondlikult aktiivsete elanike ühiste huvide koondamine ja esindamine; b) Meriküla elukeskkonna säilitamise ja mõistliku arengu eest seismine.

2022. aastal elavnes peale koroonapiirangute perioodi seltsi tegevus ja oli võimalik korraldada erinevaid üritusi.

30.aprillil 2022 korraldasime „Teeme ära“ kampaania raames talgupäeva, mille käigus koristasime koos külaelanikega Tilgu tee kraavid prahist ning vedasime ära mere äärest leitud külmkapi ja muu prügi.

23.juulil 2022 toimus pikalt planeeritud ja organiseeritud Harku valla avatud külade nädala (HVAKN) raames Meriküla päev. Igal aastal on

HVAKN-le antud ette teema, mida tuleb oma külapäeval kajastada. 2022 oli selleks kultuuritegelane/ kultuuriga seotud teemad. Meriküla valis tutvustamiseks enda külast väärikas eas spordimehe, autoralli elava legendi Aarne Timuski pika ja põneva karjääri. Kohapeal sai vaadata tema erakogust fotosid läbi pika ralliajaloo, samuti oma käega katsuda võidukarikaid, -medaleid ja kuulata põnevaid jutte ralliaegadest.

Hariva osana külapäeval külastas üritust „kiirabi-Erik“, kes rääkis erinevatest viperustest ja ohtudest, mis võivad suvel juhtuda, vürtsitades juttu lugudega ette tulnud tragikoomilistest juhtumistest kiirabitöös. Lapsed said risti-põiki tutvuda kiirabiauto ja -tarvikutega.

Külapäeval oli avatud ka kohvik, kus tunnustatud BBQ-meister Tõnis Neigla grillis imelisi roogasid ja kingitusena oli Koogikliinik valmistanud spetsiaalselt meie ürituse jaoks küla logoga uhke tordi. Kõige krooniks kulmineerus päev juba traditsiooniks saanud katusekontserdiga, kus esines nii lõbusate Tiroli lugudega kui klassikaliste tangolugudega orkester Saunamees, mille saatel külastajad said jalga keerutada.

2022.aastal jõudis lõpule Tilgu tee valgustuse projekt ning nüüdseks on kogu Tilgu tee kaetud tänavavalgustusega. Tänavavalgustuse rajamise käigus tehti tihedat koostööd ehitajaga, et leida sobivad lahendused valgustuspostide paigaldamiseks ning postid paigaldati võimalusel vastavalt kinnistuomanike soovidele ning loodi võimalus paigaldada Meriküla kaamera. Kaamera paigaldamise osas veel läbirääkimised vallaga jätkuvad.

31. detsembri seisuga 2021 oli seltsil liikmeid 25. Aastaga vähenes liikmete arv 33-lt 25-le. Juhatus arvas liikmete hulgast välja liikmetasu mitte tasunud liikmed, samas liitus ka uusi liikmeid. Liikmetasudes on veel võlglasi, kuid igapäevaseid kulud on kaetud. Võlglastele on saadetud teavitused. Liikmetasu muudeti 22.10.2022 üldkoosoleku otsusega isikupõhiseks ning summaks aasta kohta määrati 25.-. Üldkoosolek otsustas mitte moodustada revisjonikomisjoni, kuna selts on väike ning selleks ei ole vajadust. 2022 puudusid Meriküla seltsil palgalised töötajad.

Tilgu sadama vahetus läheduses, mereäärse kallasraja juures organiseerisime 23.septembril suurte tetrapoodide tõstmise lähemale sõiduteele, vältimaks nii minna parkima eramaale ja seal vaba aja veetmise käigus reostada loodust.

MTÜ 2022. aasta sissetulekuna on liikmetasudena saadud 1550 eurot.

Annetusena kanti seltsile üle 625 eurot, mille kogumise eesmärk oli teha edasi annetus Ukraina toetuseks. Kogu laekunud annetustulu, millele selts lisas omalt poolt 275.- kanti MTÜ Pagulaasabile, kokku summas 900.-.

Külapäeva ladustaks korraldamiseks ning selleks, et selts oleks kaasatud erinevatesse projektidesse, tuli järjest sagedamini osaleda koos naaberküladega mitmetel ümarlaudadel. Sageli ka häälekamalt esindada selle eest, et juhatuse plaanitu saaks ellu viidud vastavalt meie nägemusele.

2022.aasat lõpus sai külaseltside initsiatiivil Harku valla mittetulundusühingute rahastamise määruse muutmine. Selleks kutsuti ellu ümarlauad, kus koostöös vallavanema ja külaseltsidega muudetakse ajale jalgu jäänud rahastamise määrust.

MERIKÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.