Rohkema info nägemiseks:

MERIKÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 350; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MERIKÜLA SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MERIKÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2023

Meriküla selts asutati asutajaliikmete poolt kevadel 10.03.2018 ja registreeriti ettevõtjaregistris 12. juunil 2018.

Külaseltsi arengukava on koostatud ühte peamist eesmärki silmas pidades – küla on ka tulevikus rahulik elupaik, kus on säilinud omapärane loodus. Seltsi põhieesmärgid: a) Meriküla ja Tilgu tee kandiga seotud ühiskondlikult aktiivsete elanike ühiste huvide koondamine ja esindamine; b) Meriküla elukeskkonna säilitamise ja mõistliku arengu eest seismine.

2023. aastal korraldati erinevaid üritusi.

29-30.aprillil 2023 toimus „Teeme ära“ kampaania raames talgupäeva, mille käigus koristasime koos külaelanikega Tilgu tee kraavid prahist ning vedasime ära muu prügi.

29.juulil 2023 toimus pikalt planeeritud ja organiseeritud Harku valla avatud külade nädala (HVAKN) raames Meriküla päev. Külapäeval oli avatud ka kohvik, kus tunnustatud BBQ-meister Tõnis Neigla grillis imelisi roogasid ja kingitusena oli Koogikliinik valmistanud spetsiaalselt meie ürituse jaoks küla logoga uhke tordi. Kõige krooniks kulmineerus päev juba traditsiooniks saanud katusekontserdiga, kus esines nii lõbusate lugudega ansambel Tabasalu Brass , mille saatel külastajad said jalga keerutada.

31. detsembri seisuga 2023 oli seltsil liikmeid 28. Juhatus arvas liikmete hulgast välja liikmetasu mitte tasunud liikmed, samas liitus ka uusi liikmeid. Liikmetasudes on veel üksikuid võlglasi, kuid igapäevaseid kulud on kaetud. Võlglastele on saadetud teavitused. 2023 puudusid

Meriküla seltsil palgalised töötajad.

MTÜ 2023. aasta sissetulekuna on liikmetasudena saadud 732 eurot.

Meriküla Selts taotles Kohaliku Omaalgatuse Programmist (KOP) toetust logodega telkide ning laudade-pinkide ostmiseks. KOP rahuldas projektitaotluse ning eraldas seltsile summa 3266,46 eurot. Omaosalusena lisas selts 362,94 eurot. Projektis kirjeldatud vahendid on soetatud ja üle antud seltsile. Koostamisel on vahendite kasutuskord seltsi liikmetele.

MERIKÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.