Rohkema info nägemiseks:

TANTSU JA SPORDIKLUBI MM13 MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 420; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TANTSU JA SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

TANTSU JA SPORDIKLUBI MM13 MTÜ hetkeolukord

Juba 420 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tantsu ja Spordiklubi MM13 on asutatud 2018. aastal.

Tantsu ja Spordiklubi MM13 alustas 2022/2023 hooaega 1. septembril 2022 a. ja kooliga liitus ca 60 last. Huvikooli kasutuses on ruumid aadressil Ringi 3, Pärnu, treeningute korraldamiseks. Spordikool jätkas diskotantsu, jazztantsu, akrobaatika treeningutega ja ka kaasaegse (contemporary) tantsu ning lisasime uue stiil slow disco tantsu. Uuest hooajast sai liituda nii edasijõudnute kui ka algajate gruppidega kõikides tantsustiilides.

Alates meie hooaja algusest on kool osalenud umbes 10 rahvusvahelisel ja üleriigilisel võistlusel, kus osales palju mainekaid ja kõrgetasemelisi võistlejaid, kus meie tantsijad pääsesid finaalidesse ja saavutasid poodiumikohad tuhandete maailma tugevaimate võistlejate seast.

Samuti võistlesid meie tantsijad augustis Rootsis Disco grand prix’l, kus saavutasime hämmastavaid tulemusi poodiumikohtadega.

Septembris võtsime osa Rootsis korraldatud IDO World Disco tantsu ja disco freestyle maailmameistrivõistlustest. Esindasime Eestit ja oma kooli ning saime väga kõrgeid tulemusi, oli suur au poiumikohtadel Eesti lippu lehvitada. Oleme väga uhked oma Eesti esinduse üle ja oleme õnnelikud meie maailma finalistide üle, mis tõestavad meie hariduse kvaliteeti.

Tantsukool detsembris ka osales rahvusvahelisel diskotantsu Nordic Open meistrivõistlusel kus saime taaskord võistelda kõrgetasemeliste tantsijatega ja saavutasime poodiumikohad. Samuti osalesime Disco Open Cupil Soomes ning jätkasime osalemist vabariiklikel tantsuvõistlustel kogu hooaja vältel kus meil on hea meel öelda, et oleme riigi üks edukamaid.

Sel hooajal meil õnneks veebitundide järele vajadust ei olnud. Meie treenerid ja juhendajad tegid sellegipoolest hämmastavat tööd, kuigi meie tantsijaid oli sel hooajal tavapärasest vähem. Inflatsioon, hinnatõus ja tantsijate vähenemine muutsid selle hooaja varasemast raskemaks, kuid raskustega saime hakkama ja oleme kindlad, et suudame hoida oma tantsijate kõrget taset.

Meie tantsukool oli üks korraldajatest Tallinnas toimunud Eesti meistrivõistlustel diskotantsus ja disco slow’s, kus meie tantsijad said hooaja lõpus oma oskusi näidata ja kvalifitseeruda juunis Tšehhi Vabariigis toimuvatele maailmameistrivõistlustele. Rahvuslikul tasandil lõpetasime oma hooaja kahepäevase võistlusega Kuldne Karikas Tartus, kuid siiski jätkasime ettevalmistusi MM-iks valitud meeskonnaga, kes esindab Eestit 22.-25.06.2023. Chomutovis. Loodame häid tulemusi, sellel üritusel võistleva 6000 tantsija hulgast.

Tantsu ja spordiklubi MM13 alustab uue hooajaga 2023-2024 alates 1.september 2023. Oodatud on kooliga liituma vähemalt 70 last ja noort.

Spordikool jätkab diskotantsu, kaasaaegne tantsu, jazztantsu, slow disco ja akrobaatika treeningutega ning uuest hooajast saab liituda nii edasijõudnute kui ka algajate gruppi kõikides tantsustiilide treeningutes. Meie uksed on avatud kõigile huvilistele professionaalsete ja loominguliste tantsu- ja akrobaatikateadmiste omandamiseks alates 3. eluaastast.

Augusti alguses korraldame kõigile huvilistele 3-päevase tantsulaagri, et valmistuda algavaks hooajaks või proovida meie stiile. Augustis 2023 a.

osaleb Tantsu- ja Spordiklubi MM13 Rootsis kõrgetasemelisel rahvusvahelisel võistlusel Disco Grand Prix ja Septembris 2023 a. plaanime osaleda Disco tantsu Euroopa meistrivõistlustel ning samuti jätkame osalemist vabariiklikel ja väiksematel rahvusvahelistel võistlustel kogu hooaja vältel.

TANTSU JA SPORDIKLUBI MM13 MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.