Rohkema info nägemiseks:

TERVE ELU TERVE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 191; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TERVE ELU TERVE kohta arvamuslugu!"

TERVE ELU TERVE MTÜ hetkeolukord

Juba 191 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Terve Elu Terve (edaspidi "Ühing") asutati 26.07.2018. aastal. Ühingu asutajaliikmeks oli 1 füüsiline isik. Ühingu tööd korraldab juhatus.

Ühing arendab majandustegevust sel määral, kui see on vajalik tema põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks. Ühing ei taotle oma majandustegevuses tulu, saadud kasumit ei jaotata, vaid kõik laekuvad summad suunatakse põhikirjalise tegevuse arendamisele. Juhatajale tema tegevuse eest aruandeaastal tasu ei makstud.

Aruandes kajastatud tegevusaja jooksul korraldas MTÜ Terve Elu Terve tervise ja liikumise teemalisi üritusi, peamiselt loenguid online keskkonnas Zoom. Üritused olid suunatud erinevatel tasemel harrastajatele eesmärgiga tõsta tervisealast teadlikkust. Pea igakuiselt toimunud üritustel osales keskmiselt 50 inimest. Loengutel esinejad olid tippsportlased, treenerid, harrastajad ja spetsialistid. Tulevikus on MTÜ Terve Elu

Terve plaan jätkata loengutega ja katsetada nende korraldamisel erinevaid formaate.

TERVE ELU TERVE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.