Rohkema info nägemiseks:

KÜLASELTS VEDU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 173; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÜLASELTS VEDU MTÜ kohta arvamuslugu!"

KÜLASELTS VEDU MTÜ hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Külaselts Vedu loodi 2018. aasta 16. oktoobril Vedu raamatukogus kogunenud 12 asutajaliikme poolt. Üldkoosolek määras juhatusse ühe seltsi asutajaliikmetest. Ühingu põhitegevusteks on: Vedu küla seltsielu edendamine; sotsiaalse, majandusliku ja kultuurilise taristu arendamine ning piirkonna elanike huvide esindamine ja kaitsmine. 2023 aastal lahkus ühingust 2 liiget, sh üks asutajaliige. 2023 aasta lõpuks on ühingu liikmeskonna suuruseks 22 liiget.

2023 aastal korraldati 2 koosolekut, sh 1 üldkoosolek. 2023 aasta planeeritud tegevusteks saadi KOV tegevustoetust summas 1000 eurot. 2023 aastal korraldas ühing Vedu küla koristuspäeva mai kuus ning augusti kuus küla perepäeva. Perepäeval korraldati mitmeid sportlikke mänge nii noortele kui vanematele külaelanikele. Esineseid AHHAA teadusteater ning Brain Games OÜ korraldas lauamängu lahinguid.

Aruandeperioodil koguti seltsi liimetelt vabatahtliku liikmetasu, et tagada seltsi pangakonto hooldustasud, ühingus töötasusid ei makstud, juhatuse liige tegi oma tööd ühiskondlikus korras.

KÜLASELTS VEDU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.