Rohkema info nägemiseks:

DAGENTWIST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 252; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DAGENTWIST MTÜ kohta arvamuslugu!"

DAGENTWIST MTÜ hetkeolukord

Juba 252 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ DAGENTWIST TEGEVUSARUANNE 2023 28.06.2024

Mittetulundusühing DagenTwist registreeriti 28.01.2019, registrikood 80560842. MTÜ

DagenTwist on tavaline mittetulundusühing, mille juhatusse kuulub kaks liiget.

Majandusaasta algab 01.01 ja lõppeb 31.12.

MTÜ DagenTwist eesmärgiks on seltskonnatantsu populariseerimine Hiiumaal: professionaalsete tantsuõpetajate toel tantsutundide korraldamine, õpitu talletamiseks iganädalaste praktikate ja tantsuõhtute läbiviimine, samuti muude seltskonnatantsuga seotud ettevõtmiste, sh etiketikoolituste elluviimine.

MTÜ tegevuse kulusid tasume kursustel osalemise tasudest, MTÜ liikmete poolt tegevuseks tehtud sissemaksetest ja projektide rahastustest. 2023. aastal toetas MTÜ tegevust Hiiumaa Vallavalitsus ning Kultuurkapitali Hiiumaa toetusgrupp (3 toetavat otsust).

MTÜ tegevus on suunatud kogukonnale. Meie korraldatavates koolitustes toetume pikaaegse võistlustantsu- ja treenerikogemustega tantsuõpetajatele Revalia Tantsukoolist, kes on Eesti Tantsuõpetajate Liidu liikmed. Põhiliseks õpetajaks on Helen

Klandorf-Sadam. Jätkasime koostööd ka Tantsumekaga, õpetajateks Matis Toome ja

Liina Liis Liiv-Toome, põhirõhuga alternatiivsetele tantsudele nagu bachata ja salsa.

Lisaks töötab hästi harjutustund õpetajaga. Suveformaadiks oli 2023. aastal bossa nova.

Iganädalased harjutustunnid toimusid 2023. aastal kolmapäeviti Palade koolimajas ja neljapäeviti Käinas.

Elava muusikaga tantsuõhtuid oli neli: aasta alguses aastavahetuse pidu, maikuus

Suuremõisa lossis suve alguse ja sügisel Paladel hooaja alguse tantsuõhtu. Lisaks pidu suvise tantsukursuse õhtul. Tantsuks mängisid Sigridilt ja Teedult. Tantsuklubi oli külaliseks nii Revalia kui ka Tantsumeka pidudel, Hüüru mõisasja Radisson Blue

Olümpias, samuti Revalia tantsulaagris, mis seekord oli Tallinnas Crause tantsukooli ruumes.

Täiesti uue kogemuse sündmuseid oli kaks: kevadise tantsuõhtu soojenduseks korraldasime maikuus Suuremõisa lossis Paul (cid:127)

Neitsovi kitarriõhtu; oktoobris pühendasime tantsuõhtu Raimond Valgre 110. sünniaastapäevale, (cid:127) keskendusime tema loomingule, nagu ka akordionist Indrek Liit oma kontserdiga.

Meenutusi Raimond Valgre loomingu jäädvustamisest ja eluteest jagas Jüri Trei.

Koolitustel-tantsuõhtutel osales ligi 50 tantsusõpra. Eriti rõõmustas sügisene hooaja algus – tantsupõrandal oli 5 uut paari.

Kommunikatsioon: DagenTwisti koduleht www.dagentwist.ee (domeen kuulud MTÜle

DagenTwist), Facebooki lehekülg Seltskonnatants Hiiumaal (tantsupidude ja -kursuste info) ja kinnine grupp Hiiumaa seltskonnatantsijad (igapäevane töökorralduse info tantsijatele).

Sündmustest anname teada FB-s Hiiumaa Heaks üritust luues, maakonnaportaalis hiiumaa.ee huvitegevuse all ning paberkandjail infotahvlitel. Samuti kasutame otsepostitusi.

Piret Sedrik Allan Mäll

MTÜ DagenTwist juhataja MTÜ DagenTwist juhataja

DAGENTWIST MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.